про МШУ

T

tusha

Guest
привет
Я повинен зробити МШУ і специфікації, частота = 1420 МГц, коефіцієнт шуму 0,5 дБ або менше і отримати буде більш ніж на 20 дБ і тому я повинен використовувати 2 ступени підсилювача.

Чи може хто-небудь допомогти мені і IMA нового в цій лінії так і доведеться починати з самого початку.

Если кто-то є хороші ідеї, PLS надіслати інформацію на мою поштову address.tusha12 (AT) yahoo.com.

спасибо

У необхідність здійснення ур МШУ з дискретні транзистори

перевірка на www.avagotech.com

ATF36163, дуже низький рівень шуму і високий коефіцієнт посилення в діапазоні частот ур зацікавлені в

а також перевірити appnotes У знайдете багато інформації

Також перевірте www.cel.com
www.nec.com "напівпровідникових"

khouly

привет
Спасибо за ответ, можна припустити, у Як я можу вперед крок за step.previously я написав, їм нового в цьому рядку, і я це робити цей проект.

Я повинен використовувати програмне забезпечення для оголошення відповідь.

спасибо

По-перше, у вас вибір транзистора, а також отримати моделей "S параметра даних", а нелінійна модель

По-друге: У необхідність вивчення відповідності концепції

Третє: у повинні відповідати підсилювача, для забезпечення стабільності і мінімальним шумом Малюнок

4: U необхідність відповідності результатів підсилювача для максимальної передачі потужності

5: U необхідно імітувати підсилювач в нелінійної режимі, щоб отримати 1 дБ компресії точка і IIP3 і
т.д.

перевірка допомогою реклам, і www.rfic.co.uk
і U потрібно прочитати Гонсалес книгу "транзисторний підсилювач мікрохвильового аналізу і проектування"

Khouly

моя специфікація
частоті 1.42 ГГц
шум цифру 0,5 дБ
отримати понад 20

І ще один момент полягає в тому, що АТФ 36163 стабільно більше 12 ГГц, але я повинен стабілізуватися, що чіп для моєї бажаною частотою.

U може дати будь-якою інформацією про це.якщо я додаю резистор у ворота терміналу, ніж вона буде в effecit шуму цифра тому я нахиляє зробити.Я можу додати індуктора в сторону джерела. Можна.
сделать у вас які-небудь ідеї Как я могу стабільним в моїй бажаної частоти за допомогою будь-якої третьої сторони програмного забезпечення.

спасибоДодано через 40 хвилин:привет
На жаль, їм distrubing U знову.У розповіли мені спочатку виберіть transistor.i виберіть АТФ 36163 тому його протягом.
2 етап:
Im читанні відповідні концепції
І також Гонсалес книги.але проблема полягає в тому, що існує багато theory.is чи простий підручник навчитися швидко.тому що мені потрібно вирішити проблему thia оголошень.

Я дізналася оголошення програмного забезпечення.

спасибо

Я не сказав U повинні використовувати цей транзистор, спеціально я дав U прикладі наявних транзисторів.
Є багато транзисторів на avago, особи, у них повинні перевірити

про syability U необхідно прочитати про те, як розробити відповідні мережі на стабільність
У знайдете з цього питання в книзі Гонсалес

Khouly

привет
Я бачив хто-небудь використовувати конфігурацію, як же мені і я бачив деякі з підручника (http://www.odyseus.nildram.co.uk/RFMicrowave_Theory_Files/Amp_tutorial.pdf) цей форум, але проблема полягає в тому, що я не знаєте, як розрахувати і отримати шуму в колі ads.can у дає хороший підручник означає крок за кроком візуальний кроків в оголошеннях.спасибо

Я не можу дати докладне UA, крок за кроком
але у перевірити підручники з
www.rfic.co.uk
і запитати, це допоможе U багато

khouly

привет
khouly спасибо за ответ ур.

tusha

привет tusha

якщо у будь-якої необхідності консультувати, запитаєте, а якщо у початися вже на етапі розробки, ви можете надіслати ур схематичне і тут багато ППЛ може повідомити U

khouly

привет khouly

Спасибо за reply.in цього форуму одна людина використовували само як і мій проект, і він використовував АТФ 35143 для різних Ід, але моє запитання, це транзистор є двостороннім або одностороннім випадку справа для FET.

я розраховувати отримати і шуму коло з цієї причини.

спасибо

tusha

наскільки я знаю, всі реальні транзистори є двосторонніми, тому в S12 конечна і мають невеликі valuse, які в силу конструкції, але в деяких випадках транзистора вважається одностороннім simplfy на руки розрахунок

але у вас на тренажерах, так що ви можете працювати з двосторонніми і зробити симулятор обчислити всі

але необхідно знати, як використовувати симулятор, і зрозуміти, що у зробитьkhouly

Привіт khouly

Етап 1: Я стабілізувати моєї транзисторних додати паралельно індуктивності з джерелом стороні, і її більш стабільною для моєї бажаною частотою.
У можуть перевірити своє право чи ні?

2 етап: Після цього я розробив вхідний і вихідний відповідності на 1 транзистор на цей раз я налаштувати шуму цифра, і я отримав 1 серії індуктивності та 1 мікрополосковая рядку введення в відповідні боку, а інша сторона Я LC мережі 200 j218 50
Му навантаження.
але моє питання полягає в тому, як я передача кожного компонента варіант макета?Етап 3: действительно ли использовать 2 транзистора так їм за допомогою іншого транзистора для отримання і stabilkize що 1 і моделювати після цього я отримав 50 Ом і 50 Ом і тому я Dont потрібні для цього відповідні transistor.im додаючи цього транзисторних дані та діаграми з цей файл.Етап 4: Нарешті, для проміжних чи відповідає додати 2 транзистора, але і для другого транзистора немає відповідності мережі так, щоб він правдами й неправдами.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

коли у додати другу транзистор, у вас поставити відповідність між мережею ур перший і другий ступені
, Щоб отримати максимум отримати

khouly

привет khouly

Вибачте за запізнення відповідь.Я йшов за межами цього міста.на самом деле я перевірив перший транзистор з 50 Ом джерела і навантаження, і зробив вхід і вихід відповідності на один транзистор.

коли стабілізації першого транзистора з використанням індуктора. вона свідчить про те, що до 1, але вона повинна бути більше 1, тому я змінив індуктивності зараз його вартість ок.

Я обраного першого транзистора на коефіцієнт шуму й другого транзистор з метою наживи.

IM перевірки invidually по одному транзистора після цього я зроблю два транзистора.

але коли я стабілізувати другу транзистор і використовуються відповідності мережі після цього він показує, що коефіцієнт шуму складає понад 7.Після цього їм з використанням методів оптимізації для підсилення і коефіцієнт шуму, і я отримав його, але проблема полягає в тому, що якщо я використовую для оптимізації вартості відповідності схем у другій транзистор, ніж максимальна величина не буде передачі від джерела до навантаження, я так думаю.

Як я можу оптимізувати відповідні схеми?можна сказати, у мене нікого, хто наважується нашого проекту з використанням двох транзистор шляхом оголошення програмного забезпечення?

tusha

Які транзистори ур використовуєте?

з приводу шуму фігурою другого етапу становить 7, дуже висока

і якщо в дизайн першому етапі з допомогою 50 Ом джерела і навантаження, а другий етап, використовуючи той же 5О Ohm джерела і навантаження потім ви можете каскад в два етапи, не відповідає

khouly

привет khouly

Я розробила два етапи МШУ за допомогою АТФ 35143 (2 V, 10 мА) і одного транзистора (2 V 15 мА). Без зіставлення я отримав наступні результати.

У можете перевірити і повідомити мене, якщо воно правильно чи ні.

Я просто стабілізувати двох транзисторів з використанням джерела індуктора 7.1 NH але я нету розроблений який-небудь відповідності мережі для обох transistor.even хоча результат
показує, що загальний показник шуму .455 дБ, MAG 20 дБ .017 і влади в тому, що стосується отримання відповідного відображення коефіцієнтами 19,742 дБ.

Ми зробили все це працювати, використовуючи розробки керівництв ..... ...... підсилювачі S-параметрів
моделювання ...... S-параметрів шуму ...

Крім того, надаючи їм результати, які я отримав в симуляції.

PLS перевірити мої schemetic діаграм і результатами.IIS це нормально
чи ні?

tusha
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Шановні tusha

Отримані результати, як хороші, але ур дизайн у лінійних даних, U необхідність розробки БАІС схеми і так далі,
а також спробувати матч за minmum шуму краще, ніж вказано, а також для отримання MX ви можете отримати кращу продуктивність Ура амп, якщо у цього

khouly

привет khouly

Тепер я повинен робити оптимізувати показник шуму і отримати або що я буду робити зараз.

може у мене пояснити докладніше.

або я повинен прийматися оригінальних схем з Datasheet і поклав на мій schemetric.

на самом деле те, що мій наступний крок?

tushaДодано через 2 хвилини:привет khouly

У моїй останньої діаграми, я був, що показують, що там не було, відповідні мережі, але моє питання, є транзистор виправити без відповідності?tusha

4 впевнені, що краще для розробки відповідності мереж, вводу та виводу і проміжних

введення повинен бути оптимізовано для мінімального шуму цифра, і проміжні та вихід для макс вихідна потужність

Наступним кроком у розробці, відповідних мереж, то упередженість мережіkhouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back