процедури моделювання гармонійних спотворень

B

bhl3302

Guest
Шановні за все, дякую вам за читанням цієї теми.Я просто дизайн ОТА і я зв'яжуться його конденсатора побудувати фільтр нижніх частот.Тоді я поклав 100mV синус сигналу на вході і хочуть бачити гармонійних спотворень на виході.Хто-небудь показати мені процедуру, як я можу отримати в результаті?Зразок міститься в attchment і це точно, що я want.Thank вас так багато!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

bhl3302 пише:

Шановні за все, дякую вам за читанням цієї теми.
Я просто дизайн ОТА і я зв'яжуться його конденсатора побудувати фільтр нижніх частот.
Тоді я поклав 100mV синус сигналу на вході і хочуть бачити гармонійних спотворень на виході.
Хто-небудь показати мені процедуру, як я можу отримати в результаті?
Зразок міститься в attchment і це точно, що я want.Thank вас так багато!

LVW пише:bhl3302 пише:

Шановні за все, дякую вам за читанням цієї теми.
Я просто дизайн ОТА і я зв'яжуться його конденсатора побудувати фільтр нижніх частот.
Тоді я поклав 100mV синус сигналу на вході і хочуть бачити гармонійних спотворень на виході.
Хто-небудь показати мені процедуру, як я можу отримати в результаті?
Зразок міститься в attchment і це точно, що я want.Thank вас так багато!

bhl3302 пише:Привіт, спасибі за вашу відповідь, ви могли сказати мені перший випадок, коли я використовую "ТСП", щоб вирахувати, як я можу отримати "20log" осі Y?
Тому що я можу отримати тільки "Log", але не може отримати "20log". Спасибо!

Від плоттера мені здається, що ви використовуєте каденцію.Якщо так, то симуляторі ви використовуєте, спеції чи примара?

diemilio

diemilio пише:

Від плоттера мені здається, що ви використовуєте каденцію.
Якщо так, то симуляторі ви використовуєте, спеції чи примара?diemilio

А опублікувати рішення також.це буде добре для деякого іншого.

Hock

Hock пише:

А опублікувати рішення також.
це буде добре для деякого іншого.Hock

[цитата = "BH, ви повинні виконати моделювання перехідних або вимірювань у часовій області з метою спотворення у вас є для виміру / імітації гармонік і розрахувати THD. [/ QUOTE]Привіт, спасибі за вашу відповідь, ви могли сказати мені перший випадок, коли я використовую "ТСП", щоб вирахувати, як я можу отримати "20log" осі Y?Тому що я можу отримати тільки "Log", але не може отримати "20log". Спасибо! [/ QUOTE]

У каденції калькулятор, використовуючи dB20 Fuc, щоб дізнатися результати ДПФ

, Що є dB20 (ДПФ ( "В (....

удачі ~ ~

Скористайтеся калькулятором КНІ ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back