прохідний годинами і інжекцією заряду

B

budzz

Guest
Привіт,
Я хочу запитати про неідеальної ефект аналогового комутатора.

прохідне годинник і заряд ін'єкцій цих двох так само?

спасибо.

інжекцією заряду (також званий прохідний годинами, і заряд прохідна)

поруч paracitic конденсатора CGD і КСВ, чи є інші речі, які викликають прохідних годинник і заряд ін'єкції?

чи хтось може дати пояснення про прохідних годинник і інжекцією заряду, будь ласка.

спасибо.

СК на етапі відбору проб з МОН-транзисторів в якості вимикача показана на Рис3.Якщо перемикач увімкнено, тобто кількість заряду, накопиченого в провідного каналу транзистора.Накопичений заряд визначається за формулою: (екв.
показано нижче)
Коли перемикач вимикається, цього заряду вводять в будь-якому напрямку і частина заряду (ΔQ) скидається в конденсатор CS.Заряду ΔQ призводить до помилки напруги ΔQ / CS по CS.У швидко відключення стан, коли падають час контроль годинник дуже швидко, канал транзистора швидко зникає.На практиці, заряду ΔQ навряд чи можуть бути передбачені точно.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Цитата:

Коли перемикач вимикається, цього заряду вводять в будь-якому напрямку і частина заряду (ΔQ) скидається в конденсатор CS.
Заряду ΔQ призводить до помилки напруги ΔQ / CS по CS.
У швидко відключення стан, коли падають час контроль годинник дуже швидко, канал транзистора швидко зникає.
На практиці, заряду ΔQ навряд чи можуть бути передбачені точно.

Я хочу знати, як розробити хороший пункт AD / DA схем?
Оскільки ми знаємо, він прохідний годинами і інжекцією заряду в силу в комутатор.

прохідне годинник і заряд ін'єкції різні.Годинники прохідних кошти тактового сигналу змін на сайті воріт призвести до змін в сток-витік напруги через CGD СГС та зв'язку.
І інжекцією заряду означає заряд втиснувся / поглинається
від стік-витік каналу під час формування або зникають.

budzz пише:Цитата:

Коли перемикач вимикається, цього заряду вводять в будь-якому напрямку і частина заряду (ΔQ) скидається в конденсатор CS.
Заряду ΔQ призводить до помилки напруги ΔQ / CS по CS.
У швидко відключення стан, коли падають час контроль годинник дуже швидко, канал транзистора швидко зникає.
На практиці, заряду ΔQ навряд чи можуть бути передбачені точно.

yepp.I згоден з вами, годинники прохідних є миттєвим процесом заряду конденсаторів redistrubution для satisfcation KVL, що це прямий результат годинник переходу і його терміни знаходиться на порядок transition.But годинник краю інжекцією заряду це процес MOS перемикач включення / виключення, а його смоктати / стиснення заряду з / на джерело та сток вузол, який є непрямим результатом годинник з перехідною економікою і включення / вимикання, може бути, це відбудеться пізніше і повільніше, ніж годинник feedthrough.There це тонка різниця у двох тут.

Поправте мене, якщо я неправий PLS

leo_o2 пише:

прохідне годинник і заряд ін'єкції різні.
Годинники прохідних кошти тактового сигналу змін на сайті воріт призвести до змін в сток-витік напруги через CGD СГС та зв'язку.

І інжекцією заряду означає заряд втиснувся / поглинається

від стік-витік каналу під час формування або зникають.

Для часткового видалення ефекту інжекцією заряду покладіть дві swithes половини розміру (від перемикача) на boths боку перемикача з воротами будучи підключеним до протилежної полярності.Таким чином, ми намагаємося, щоб поглинати точний заряд, коли вимкнено поставок точного chrge коли вона включена.Хоча розподіл chrge між джерелом anmd maynot умов бути рівні, але це скоротить кількість помилок.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back