прості питання про мікросмужкових лінії

G

Guest

Guest
Привіт всім,
Може хто-небудь сказати мені, як отримати диригент і діелектричних втрат від S21 і S11?Спасибо большое!
пудинг

Привіт, Пудинг:

Якщо S11 і S21 призначені для рівномірного TLN, ви можете знайти TLN параметрів від них.Ви зможете знайти HTE втрати на одиницю довжини.Тим не менше, я не думаю, що можна відокремити диригент і діелектричних втрат.З повагою.

Привіт Цзянь, дякую вам за відповідь.S11 і S21 для мікросмужкових лінії, і мені не треба окремого провідника і діелектричних втрат.Я просто хочу отримати збитки від S11 і S21.Чи можу я використовувати цей формуляр: втрата = 1 - (S11 ^ 2 S21 ^ 2)?

Привіт, пудинг:

Саме так, втрати визначається наступним чином:

P_net = | a1 * a1 | | а2 а2 * | - | b1 * b1 | - | b2 * b2 |

a1, b1 - вхідні і вихідні хвилі в порту 1
а2, b2 - вхідні і вихідні хвилі в порту 2

для 2-портового ланцюга.

P_ratio = 1 - | * S11 S11 | - | * S21 S21 | означає, що P_ratio це співвідношення втрат і чистої потужності в наступних умовах:

1.Порт 2 припиняється з Zc.
2.Існує тільки вхідна потужність на порт 1, і немає падаючої потужності в порту 2.Ваш порт 1 може бути рівних.

Залежно від вам, як порушити вашого 2-портовий structuer, P_ratio конкретної ситуації можуть бути різними.З повагою.

Спасибі!Цзянь.Але я все одно не зовсім розумію, для P-коефіцієнт для точною, то чому я повинен відповідати порту 2.Я просто розглянути закон збереження енергії.Як ви думаєте, це правда, хоча не буде відображення на обох порт 1, порт 2, я все ще можуть отримати збитки від цього рівняння для Р-раціон?

Привіт, пудинг;

Нижче наводяться коментарі:

Для 2-портовий структури, в залежності, як ми порушувати порт 1 і порт 2, ми будемо мати різні a1, b1, A2, B2, a1 є падаючою хвилею на port1, b1 є розбіжний хвилі в порту 1.А2 і В2 аналогією визначаються.

Incdent влади в порт 1: PIN1 = | a1 * a1 |
Вихідної влади в порт 1 Pout1 = | b1 * b1 |
Крім того, ми визначимо PIN2 = | а2 а2 * | і Pout2 = | b2 * b2 |

Сумарна потужність інцидент Pin = PIN1 PIN2
Загальний вихідний влада Pout = Pout1 Pout2

Чистий потужність на це; PNET = = Pin - Pout PIN1 = PIN2 - (Pout1 Pout2 ).PNET є втрата всередині 2-портовий S-параметрів.

Залежно від того, як ви порушувати ваш 2-порту, можна отримати різні значення Ratio = PNET / Pin

Наприклад, якщо у вас збуджують порт 1 і припинити провадження у 2 порти з Zc порту 2, Ви отримуєте:

b1 = a1 * S11
b2 = a1 * S21
PNET / Pin = 1 - | * S11 S11 | - | * S21 S21 |

Якщо ви termiante порт з 1 Zc з port1 і збуджують порт 2, Ви отримуєте:

b1 = s12 * а2
b2 = S22 * а2
PNET / Pin = 1 - | * S12 S12 | - | * S22 S22 |

Для більшості structuers, S12 = S21, однак, | S11 | = | S22 | зовсім не обов'язково проводити.Тоді втрати в цій структурі буде дійсно залежить від того, як ви збудження 2 портів структури.

З повагою,

алло Цзянь,
()
Спасибі!
Останній раз редагувався cuongtran Май 09 2007 р. 11:30; редагувалось 1 раз в загальній складності

Привіт, Cuongtran:

Я не можу відповісти на ваше запитання 1, тому що я не знайомий з HFSS.

Для 2 питання, я не міг зрозуміти, що ви маєте на увазі?Спасибі!

Спасибо г-н Цзянь,
Станом на 1, я маю на увазі, як ми можемо обчислити діелектричної та магнітної проникності від S11 (зворотні втрати однієї структури)?
Для 2-го, я помиляюся, мені дуже шкода!
Thks

Привіт, cuongtran:

Ви можете знайти Ereff від S11 тільки.Ви повинні S11 і S12 для рівномірного TLN.Ви конвертувати S-матриці в ABCD матриці і порівняти його з ABCD матриці єдиної лінії.Ви зможете знайти комплексної постійної розповсюдження і Zc.З повагою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back