простий дільник напруги проблеми

R

reik

Guest
voltagedivider.gif
це простий дільник напруги холостого ходу. Мій вхід 6В, і я хочу зробити його менше, щоб зв'язатися в моїй АЦП, який Макс 5В. Таким чином я використовувати цю схему. Але! після того як я підключити резистор, мій внесок був змінений! це приблизно до 5.6V, але не більше 6V. Чи можу я дізнатися чи є рішення могло б вирішити цю проблему? Я використовую 330ohm для R1 і R2 для 820ohm. Я не хочу, щоб мій внесок у зміни, оскільки вартість є критичним і я просто хочу використовувати ADC, щоб показати, що вхід.

Що таке вхідний опір вашій A2D? Які tollerences на резистори? Що таке вихідний імпеданс 6 Джерело V?

Використовуйте цю посилання для Резистор calculaiton [URL = http://www.raltron.com/cust/tools/voltage_divider.asp] дільник напруги Калькулятор [/URL]

Які tollerences на резистори? Що таке вихідний імпеданс 6 Джерело V?
Що таке толерантність маємо справу з проблемою? Не має значення, якщо він становить 1% або 5% або 10%, це резистор значення, які створюють проблеми.

ERR ..... я не знаю, що цей опір може .. Я знаю, як її виміряти?

Я хотів би запропонувати спробувати резистори з великим значенням ... обумовлено значення, які ви використовуєте об'єм і можуть бути завантаження йор suplpy ... але належного методу полягає в клістрона сказав, що ви повинні знати, вихідний імпеданс поставок, а потім виберіть відповідні значення для дільника резисторів.

Тока, два резистори було достатньо, щоб падіння вашого 6V. Струм вони малюють (без урахування невелика кількість звернуто на АЦП) I = V / R, іншими словами 6 / (330 +820), який 5.2mA. Ви можете зменшити це навантаження, збільшуючи значення резисторів тим менше струм тече через них на землю, ставлення значення те, що відрізняє вихідної напруги не їх абсолютні значення. Однак, якщо ви робите їх занадто великими, струм, ADC сам починає ставати значним. Що потрібно зробити, це знайти компроміс, який завантажує 6V трохи менше, але в той же час не робить АЦП дати неправильну читанні. На даний момент, 6В на вході ви повинні отримати 4.27V на виході, ви можете зробити це ближче до 5V збільшити дозвіл вашого вимірювання в той же час, зниження навантаження на 6V. Я хотів би запропонувати вам спробувати значення 1.2K 4.7K і який буде тільки залучити близько 1 мА від 6V і дати вам за 4,8 дюйма 6V Максимальна вхідна напруга для 5V з складе близько 6.3V. Брайан.

OK! Я думаю, що рішення є збільшення резистора до великим значенням то це звичка малювати занадто багато поточних і викликати вхідної напруги. Я правильно? Я постараюся інший резистор завтра з-за мого перегляд резистора не більше цієї величини BIG. Я буду оновлювати ось одного разу я спробую завтра!

ERR ..... я не знаю, що цей опір .. Чи можу я знати, як виміряти його
перевірити [URL = http://en.wikipedia.org/wiki/? Input_impedance] Вхідний опір Матеріал з Вікіпедії - вільної [енциклопедія / URL] для п. повне пояснення. У цілому опір опору дані вашого мікроконтролера або АЦП має розділ, який описує належне вихідний опір, що розділ канали введення. АЦП вибірки конденсатор, який звинувачення вхідного значення (напруга), а потім перетворення має місце, якщо опір ланцюга живлення АЦП високою, то зарядка цього конденсатора займає більше, ніж вона повинна і може АЦП 'т роботи з заданою точністю та швидкістю. Алекс

OK! Пробував! ЦЕ ПРАЦЮЄ! Подякувати у кожного! =)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back