просте питання про PLL відкрита функція передачі петля

E

eejli

Guest
Якщо я пишу PLL відкритому циклі передачі функцій при Т (JW) = ККД Zlpf * (JW) * Kvco (JW) / S / N,
це засіб повинен бути Kvco в одиницю рад / сек / вольт замість Гц / вольт?
І потім, якщо я зроблю | T (JW) | = 1, що я отримаю це Ву, тобто петля з пропускною здатністю одиниця рад / с замість Гц.Спасибо.

Так, ви все це в рад / сек, так помножити ваш Гц 2Π.

Чи не знаєте, про вашу термінології, але те, що ви маєте на увазі під "S / N".Якщо ви маєте на увазі "1 / S", як інтегратор у ВТС, то не значить "1 / S * N"?

Так, ви маєте рацію, S = JW, і п Divider ставлення.

Один популярна формула для розрахунку R1 (резистора, щоб створити нуля у відкритому циклі передавальної функції) становить:
R1 = циклі BW (в одиницю Гц) / Ktotal
а Ktotal = (Iqp/2pi) * Kvco (в Гц / Вольт) / N

На нашу обговорення вище рівні права.Ви згодні?В іншому випадку, я хотів конвергенції Kvco на одиницю рад / сек / вольт замість Гц / Вольт.

Спасибо.

Те, що я кажу, що це виглядає у вашому відкритому отримати рівняння циклу, ви множаться Н. замість цього ви хочете бути поділу на N. Це, можливо, є джерелом проблем.

П Divider ставлення.Якщо ви ділите на 10, наприклад, то будь-яке відхилення етап буде розділений на 10 і, що ви отримаєте тільки 1 / 10 від напруги з фазового детектора.Навіть тільки для N = 10, що дасть вам 40 дБ помилки (20 20 дБ буде розмножуватися у справі N = 10).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back