пропускна здатність / Q

M

MK28

Guest
привіт всім, я desigining widebnad МШУ використовуючи вихідний виродилися архітектури, де реальний термін пропорційна індуктивності значення.Я хочу знати,,,, це так, що для фіксованого аа DC точку, розміри воріт ширина пристрою і правильного вибору цього індуктивності, Q на вході мережі може бути забезпечена як мале значення .. Тому що я думав ось так .... для фіксованого зміщення DC Сін встановлюється

Сін = ωt * Ls J ( -1/jωCgs ωL) [тому що ряд RLC ланцюга], так

Q = ABS (уявної (Зін)) / реал (Син) ... і СГС можна керувати за допомогою СГС = 2/3WLCox і ωt * Ls можна керувати за допомогою індуктивності значення в той час як DC зміщення фіксується ....

Моя точка зору полягає .... ширина воріт пристрою і постійного струму зміщення і за допомогою Ls Q можна керувати ..... дайте мені знати, якщо я не помиляюся?

Я думаю, що дійсна частина вхідного імпедансу завжди буде 50 Ом (від відповідних вимог)

Отже, складання Q, як:

Q = ω * L / Rs або Q = 1 / (ω * C * R), ви можете контролювати Q вхідний ланцюга

Я думаю, ви можете зробити це шляхом контролю ГО (може навіть додати навмисного паралельної ємності до нього).

Після цього у вас інші індуктори 2, Ls, щоб отримати 50 Ом і Lg підлаштуватися під C.

Ось що я думаю,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back