пропозиції щодо GLCDs

K

Kurenai_ryu

Guest
Ну, привет всем, і мої вибачення за погане Англійська ...

Я працював з текстом hdt44780 LCD та nokia3300 B / W GLCD і nokia3100 колір GLCD, але вони занадто малі для мого заяви, я теж отримав GLCD з KS0108 контролер (LM12864L), і зробив це працює ...
one that is medium size (like the LM12864L) and has some color?

Мой вопрос: может кто-то мені запропонувати модель / число GLCD для роботи з графікою та текстом?
Яка є середніх розмірів (наприклад, LM12864L) і має деякі кольору?и самое важное ...які мають інформація та / або приклади?

Я думав, щоб використовувати мій LM12864L для виведення тексту (8 рядків тексту!), І невеликий nokia3100 на маленьку картинку (для ідентифікації продуктів), але ...Використання двох GLCDs?мати кого-то краще ідеї?

BTW: всі коди, щоб LCDs на роботу, прийшли від цього форуму, спасибо!

Привіт,

Цитата:

кто-то мені запропонувати модель / число GLCD для роботи з графікою і текстом?

Wow!модель, яка полягає в тому, що GLCD?це виглядає дуже цікаво ...

Фактом є те, що я шукаю деякі кольору GLCD ...розміром 10x7 см.і старше, 128x64 пикс.или что-то вроде ...але GLCD з інформацією та / або приклади.

і на мікрорівні ....Кто-то поможет, але
я планую здійснити в AVRmega64 або pic18, що настане раніше.(На
самом деле я в тестуванні в Atmega32)

Це glcd є 128x 64 одиниці, 65mm х 35 мм дисплей області рушійною силою Pic18F на Асемблері.
http://www.lcd-module.de/eng/pdf/grafik/dogm128e.pdf

А колір блоку 10x7 см дійсно TFT екран.
Ці коштувати багато грошей, і ви можете купити будь-який у вашому районі?- Багато місця для імпорту підрозділи з Китаю, який може бути проблематичним.
Також сумніваюся, що буде багато на шляху програмного забезпечення для них небудь.

Подумайте його спочатку подивимося, які дисплеї ви можете отримати більше там, а потім побачити, якщо ви можете отримати що-небудь на диск з покупкою до одного.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back