проколювання

A

Antonio_Magma

Guest
Я грав в околицях з демо-Simulink hiperlan2 і модель включає прокол блоку.

Я перевірив файл довідки в Simulink і це пояснює, що пункція видаляє деякі біти і зберегти певний біт входу.

Можу я дізнатися, для чого ми це зробити?

І якщо depuncture блоку не знаю біти видалені було 0 або 1, як це depuncture?

привіт,
проколювання робиться для збільшення швидкості передачі.
сверточних коду являє надмірність 2-3x біт на кожний біт ..проколювання знімає певну надмірність з метою підвищення рівня TX біт.Depuncuring вводиться тільки манекен біт, 1 або 0, не принципово.Декодер Вітербо шуд відновити дані з даними depunctured

Ось визначення puncturer коду MATLAB.
http://www.mathworks.com/access/helpdesk/help/toolbox/commblks/ug/fp20720.html # fp18416

Я сподіваюся, що це допомагає!

Depuncture блоку Завжди вставити 0 (не потрібно знати точно).Декодування Вітербо буде правильним, що якщо це помилка.

Puncting може бути для виконання спеціальних вимог для фізичного рівня.Наприклад, якщо рамка встановлюється в розмірі 192 біт, джерело ставки становить 144 біт, проколоті covolutional кодер може бути використана для цього вимоги.

Проколювання збільшує Код курсу.Таким чином, ви можете подальшого зниження надлишкової інформації.

Depuncturing блоку завжди вставками 0s.Декодер здатний декодувати для декодування з цим багато скорочений біти.Зверніться до декодера Вітербо Для отримання додаткової інформації.

Проколювання використовує проколювання вектор, який являє собою послідовність 0 і 1.
На 0, відповідний біт повинні бути прийняті, і не повинні передаватися;
За 1, відповідний біт повинна бути збережена в суб-блок і повинні бути відправлені.

Я читав про методи 2.
Чи може одне є інформація про ці методи.

1.Реєстрація алгоритм обміну (РЕА)

2.Простежити алгоритм (ТА)

Велике спасибі

проколювання збільшує швидкість передачі даних.

Припустимо, що якщо і приймати у WiMAX є проколювання ставки 1 / 2, 2 / 3, 3 / 4

де і передавати 2 біта і отримаєте 1 біт,
2 / 3 означає, U 3 біта передавати і приймати 2.

проколоті ці дані можна відновити, використовуючи Вітербо або КТК декодерів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back