проектування подвійний антени частота для GPS

B

billano786

Guest
Я шукаю інформацію про конструкцію антени для GPS. тобто які LNA використовувати? що речовини, що використовується для антени? та іншої інформації. Про це вітається

Привіт Billano786, останній семестр, я розробив GPS антену, але це був великий. GPS система працює близько 1,575 Ггц. Якщо розрахувати антена розміром, він стає дуже більшим щодо антени, що використовується в приймачах GPS. Lambda / 2 дає патч розміру. Таким чином, інженери в промисловості використовують різні методи, щоб зменшити розмір антени. Крім того, ви можете знайти ці антени, як правило, зонд годують мікрополоскових антен. Ви можете знайти інформацію про це в "Досягнення у мікрополоскових і друкованих Антени" Кай Фонг Лі, Чень Вей. Rgds, lkuzu

Я бачив чимало антени GPS. Всі вони засновані мікрополоскових з LNA. Я думаю, що вони мають кругову поляризацію. Дійсно, вони повинні бути використані при 1575 МГц, як і згадані вами. Однак, я не знаю нічого, крім цієї. Будь-яка допомога з цього вітається.

Привіт ще раз, вони використовують LNA, тому що ці активні антени. Я маю на увазі вони хочуть збільшити коефіцієнт посилення антени. Пошук "активних антен". Як ви сказали, ці антени мають кругову поляризацію (КП), або права чи ліва рука. Якщо ви обробки кутів, ви можете досягти CP антен. Моє скромна думка, ви можете знайти деяку інформацію про цих антен в Інтернеті. І ви повинні антени розробки програмного забезпечення, таких як Ansoft HFSS, ансамбль, Сонет Є.М., Зеланд IE3D. Я використав для мого дизайну тільки HFSS. Деякі інші книги: від теорії антен Balanis, антени по Стацман і Тіле. З повагою, lkuzu

Привіт, спробуйте PIFA або IFA антеною. Краща книга для такого роду антени:-я. Хірасава, Kazuhiro II. Haneishi, Misao ", аналізу, проектування і вимірювання малих і низькопрофільні антени". ARTECH House, Inc, pp.161 - 180 С повагою. Clandestino

Чи є один мати цю книгу, як книгу, і може поділитися їм це було б здорово

Я розробив патч антена для GPS додатків: подвійний смуги складені антена з подвійною поляризацією вхід в КПС. Скажи мені, якщо ви хочете знати, то більше про це. З повагою Люпин

Якщо ви в кінцевому підсумку з QHA типу антени, ви можете зменшити розмір шляхом намотування мідного дроту на товстостінного циліндра тефлону. Це близько десяти років тому, коли я розробив декілька з них для супутникового програми, але я пам'ятаю, що Кілгус, Sharaiha і Террет і Транквілла написав кілька статей і на QHAs на діелектричній підтримки. Пошук архівів IEEE Transactions "для цих імен. Хобі

GPS супутники передають правша циркулярно (КПС) поляризованих сигналів, які могли б стати LHC поляризованих після відбиття на землі. Таким чином, високий хрест відмову поляризації необхідно для приймальної антени. Ви, можливо, буде потрібно 1,227 Ггц і 1,575 Ггц. Діаграма мудрий, напівсферичної охоплення бажано різкого нахилу в горизонтальному напрямках. Гарне опір матч потрібно з LNA через слабкого сигналу. МШУ можна придбати міні-схеми за хорошою ціною. Патч, гвинтові і спіральні антени всіх відповідний дизайн у залежності від програми. Особисто я віддаю перевагу патч. Відповідний матеріал для патча можна FR4 або більш дорогі Duriod. Обрізати кути для отримання кругової поляризації і включають в себе слоти в патч для налаштування небажаний режим розповсюдження та скорочення розміру антени. Сподіваюся, що це допомагає. Ура, Element7k

U може відрізати кути для досягнення CP якщо і використовувати зонд годують патч з одним входом .. Однак два входи є бажаними для Що стосується радіаційного вимогам. З повагою Люпин

LNA пропозицію. Якщо вам потрібна тільки одна смуга. Будівництво одна з посиленням 15-18 дБ і коефіцієнт шуму з 1.6-1.8 дБ повинно бути ніяких проблем з використанням BFP 420 або аналогічні транзистор, і ви будете буряків дешевої вбудованими підсилювачами, принаймні на 2 дБ при тій же ціні. Якщо вам потрібна додаткова стадії, ніж Міні схем виведення RF Micro Devices є гарним вибором. Ніцца відзначає програми доступні на www.infineon.com

Я думаю, що кут усіченого антена є гарним вибором для L1 смуга з Поляризація Кругова. Я займаюся дизайном один з КСВ = 1,12 і 5,2 дБ з ROG4003

Якщо ви не використовуєте антену для військового застосування або на супер-точні зйомки системи вам потрібно буде тільки L1 1575 МГц. це право кільцевої боку поляризованим. Як othere відповідях згадувалося, антена, ймовірно, кращим рішенням, яке ви можете мати для розумного розміру. Я персонально не подобається спіральних антен, тому що ви не отримаєте кращу продуктивність, ніж виправлення і вони набагато громіздким. Не забудьте включити LNA якомога ближче до антени, як це можливо (бажано на зворотному боці в архіві). Якщо антена не буде мати lign зору з неба, з використанням кільцевої polirized антена не дасть вам ніякої вигоди. У цьому випадку ви, ймовірно, краще використання перевернутої F антени.

"Я думаю, що кут усіченого антена є гарним вибором для L1 смуга з Поляризація Кругова. Я дизайн один з КСВ = 1,12 і 5,2 дБ з ROG4003". Привіт SAJ25, ви можете уявити мене з розмірів кутку усіченого патч в діапазоні L1? Спасибо заранее, Люпин

привіт люпину 5 * 5см патч розміром і 10 * 10 см для substarte.

Привіт, ти investigare можливість мати обнулення функції? Це може бути корисно в навігації. З повагою, Люпин

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back