програмування мікроконтролерів Допомога

M

MANIAK_44

Guest
Привіт

Я хочу, щоб розробити систему управління ракетою, я буду потрібна клавіатура для введення пароля, який, якщо відповідають запуски ракет ......Також я повинен temprature системою управління, яка веде перевірку, якщо temprature не перевищив ......У цьому випадку він направляє НМІ та вимикання системи ........Мені необхідно буде також використана для управління кроковим двигуном, який контролює напрямок старту

Будь ласка, якщо хто-небудь може дати кілька кодів, пов'язаних з цим, я буду дуже вдячний .........Також, будь ласка, зверніться мені кілька прикладів того, мікроконтролери, щоб допомогти мені зрозуміти

Thanx

з повагою

Firma Piriform znana z popularnego programu CCleaner dla systemu Windows postanowiła wydać wersję narzędzia także dla Mac OS X. Aplikacja dostępna jest jużÂ w wersji beta.

Czym jest CCleaner użytkownikom Windows chyba nie trzeba wyjaśniać. Bezpłatne narzędzie przeznaczone do optymalizacji i usuwania zbędnych plików doczekało się ponad trzech milionów pobrań z naszego portalu, a także...

Read more...

MANIAK_44 пише:

ПривітЯ хочу, щоб розробити систему управління ракетою, я буду потрібна клавіатура для введення пароля, який, якщо відповідають запуски ракет ......
Також я повинен temprature системою управління, яка веде перевірку, якщо temprature не перевищив ......
У цьому випадку він направляє НМІ та вимикання системи ........
Мені необхідно буде також використана для управління кроковим двигуном, який контролює напрямок стартуБудь ласка, якщо хто-небудь може дати кілька кодів, пов'язаних з цим, я буду дуже вдячний .........
Також, будь ласка, зверніться мені кілька прикладів того, мікроконтролери, щоб допомогти мені зрозумітиThanxз повагою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back