програматор для ATmega32?

M

monil

Guest
я хочу програміста і програмування програмне забезпечення для запису файлу в шістнадцятковому atmega32. я використовую vistax64 ОС. Я не маю паралельний порт, але у мене є USB для послідовного перетворювача. будь ласка, допоможіть мені ......[/ Ь]

USB на послідовний перетворювач може бути використаний з PonyProg: http://www.lancos.com/prog.html ... але я чув від багатьох людей, які за допомогою конвертера чіп програмування дуже повільно в порівнянні з послідовним портом, залежить також від перетворювача. Краще використовувати ці програмісти + AVRDUDE + GUI: http://www.fischl.de/usbasp/ http://www.ladyada.net/make/usbtinyisp/ Проблема в першу чергу необхідно програму один раз на мікроконтроллер програміст, але я думаю, ви можете знайти старий комп'ютер з послідовним портом для цього.

"Keeprog" програміст USB для AVR пристроїв від United7 технології доступні для всього в 500 рупій. Мати більш докладної інформації по цьому посиланню нижче. Удачи www.united77.com/keeprog.htm

Послідовний програміст з www.lancos.com , який може бути використаний з PonyProg не буде працювати на USB-послідовний перетворювач, як ці програмісти не використовують стандартний протокол RS232. Для програмування AVR краще, щоб піти на програміста USB. Дешевим і самим надійним рішенням. Ви можете знайти одну з shop.extremeelectronics.co.in близько RS 350 / - примітка: Не забудьте перевірити сумісність з Vista 64 біт .. cheerz

Привіт, я використовую TOP2005 програміста, який використовує порт USB безпосередньо і може запрограмувати практично всі AVRS, а також багато інших чіпи, як ПІК мікроконтролери та інші. Сподіваюся, що це допомогло. Tahmid.

Простий і робочий програматор для ATmega32, побудований і випробуваний вчора від мене. Особиста я використовував BC547 замість BC846. Це ISP програміст, що означає, що ви маєте потребу ту використовувати харчування від Вашого ради. Я сподіваюся, це допоможе. Програмне забезпечення для використання з цим програміст PonyProg. I `м не впевнений, що робота з USB на послідовний перетворювач, але дуже просто і легко, щоб спробувати.

[Цитата] я `м не впевнений, що робота з USB на послідовний перетворювач, але дуже простим і легким, щоб спробувати. [/ Цитата] Я намагався 3 типи USB до серійного перетворювачі і знайшов не працює. Nandhu

Я. ... Послідовного інтерфейсу в USB-кабель не буде працювати .... [Цитата = Tahmid] Привіт, я використовую TOP2005 програмісту, який використовує порт USB безпосередньо і може запрограмувати практично всі AVRS, а також багато інших чіпи, як і ПОС, мікроконтролери та інші. Сподіваюся, що це допомогло. Tahmid. [/ Цитата] Я не люблю, бо TOP2005 does't підтримка 16 біт, 32, 18F серії PIC контролерів.

[Цитата = nandhu015] [цитата] я `м не впевнений, що робота з USB на послідовний перетворювач, але дуже простим і легким, щоб спробувати. [/ Цитата] Я намагався 3 типи USB до серійного перетворювачі і знайшов не працює. Nandhu [/ цитата] Щоб погано! Це корисно знати. Я думав купити мій сам USB для послідовного перетворювача для програмістів. Спасибі, що врятували мені гроші. D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back