проблеми

T

tia_design

Guest
У моїй схемі, я використав кілька регулятором напруги, мені потрібно радіатор?
Чи можу я просто макет міді області як радіатор?
Насправді, я не знаю conections між регулятором і радіатор.Будь-яка допомога
цінується.І радіатор не очікується, буде занадто великим.Спасибо

Yeah області міді під чіп / Вьяса на землю / деякі з optionsbut перевірити таблицю регулятора, вони будуть остаточно визначити теплове рекомендаціями розсіювання.і вони повинні мати відношення між міддю область / підвищення температури.

Деякі чіпи можуть піддаватися весло під чіпи, які можуть і повинні бути підключені до міді на борту.тому переконайтеся, таблиці.

Листи регулятора дані покажуть, як зробити тепловий розрахунок.Якщо ви розсіювати більше ніж на декілька десятих часток Вт, вам буде потрібно деяка форма радіатора.Маючи більш Ватт, вам знадобиться реальна радіатор, а не тільки на мідь на PC Card.

Яка частина # регулятора Ви використовуєте?

Так, мідь широко використовується як радіатор, особливо для поверхневого монтажу пристроїв.Деякі пристрої мають спеціальні прокладки, які повинні бути припаяні до мідним області для ефективного охолодження.

Ви повинні розрахувати необхідну області на основі міді на розсіює потужність, максимальна температура навколишнього середовища і максимально допустима температура переходу (зазвичай 100 ° С).

Погляньте на цю AppNote AND8036-D від на підлозі.(Інші можуть бути знайдені на національному, наприклад).Друга частина пов'язана з поверхневим монтажем пакети і навіть дати приклади розрахунків.
www.onsemi.com/pub/Collateral/AND8036-D.PDF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back