проблеми про подрібнювач аналіз підсилювача з PSS + pnoise

L

lily1981216

Guest
Всім привіт! Я шумового аналізу на вертольоті підсилювач з PSS + pnoise.in моєї схемі у мене є три джерела, два імпульси як годинник подрібнювач, один гріх джерела вхідного singnal частоти amplifier.the імпульсу є 100 кГц і гріх є 10khz.and налаштування ПСС + pnoise виглядає так:
14_1166164122.JPG
83_1166164166.JPG
[розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 25 хвилин: [/COLOR] [/size], то це установка чи не так? повинні бути sweeptype вибрати родича? повинні джерела вхідного сигналу гріх ставиться? і якщо я ставлю вхідний singnal і я вибираю "щодо", я повинен вибрати 10 кГц, як частота биття і я дивуюся, якщо я бачу тільки шум з частотою 10 кГц або Звертаючись not.where я можу див. 1 / / шуму. хто може мені допомогти? Я з нетерпінням чекаю ваших порад!

У pnoise встановлення ви повинні вибрати абсолютного і вибрав коло інтересів. Я б вибрала більш бічні, скажімо, 100 або близько того. У PSS установки я б вибрала більш гармонік, може бути 100. Крім цього, установка ОК. Як ви плануєте спостерігати моделювання результат? Це не тривіальна річ, як добре.

Так, це дійсно проблема, я абсолютний і вибрати сюжет такий: Перший весь спектр, то останній з яких є спектру нижче 10 кГц. Я хочу зауважити, спектр нижче 10 кГц. Але я вірю результаті каденції, спектр якого нижче 10 кГц?
83_1166413123.JPG
47_1166413179.JPG
[SIZE = 2] [COLOR = # 999999 ] Додано через 3 хвилини: [/COLOR] [/size] Ах, управляти, завдяки вашим порадам! Лілі

Ви повинні дивитися на результати по-іншому. Існує ніякого сенсу дивитися на спектр вище PSS частоти Найквіста, принаймні у вашому випадку. З PSS частота 10 кГц, 5 кГц Найквіста. Таким чином, ваш другий графік показує правильне шуму, за винятком ви повинні обмежити його 5 кГц. Крім того, ви можете вибрати тимчасової сфері відбору проб у pnoise панель налаштування для забезпечення шум розраховується в потрібний час - у разі, якщо ваш властивості шуму підсилювача змінюються в часі, не завжди так.

привіт, тримайтеся тепер я думаю, що я здивований. якщо мій сигнал частотою 10 кГц. не повинні бути частоти Найквіста 10кГц? і ефективна частота дискретизації повинна бути 20кГц, чи не так? Що PSS частоти Найквіста звернутися? Чому це має бути 5 кГц? завдяки вашим порадам! Лілі

Я думав, 10кГц ваш тактовою частотою. Приносимо вибачення за плутанину. У цілому, частота Найквіста в pnoise аналізу панелі ділянки результат повинен бути половини тактової частоти. Але зачекайте, найбільше шуму моделювання в підсилювачах зробили з вхідний сигнал дорівнює 0. Чи є який-небудь конкретної причини установки 10 кГц вхідного сигналу у вашій шуму моделювання?

Я думаю, що частота биття ваш пульс частоти 100 кГц вхідного сигналу може використовувати напругу постійного струму з AC = 1

Просто цікаво pnoise ділянки. З паперу, які я читав про подрібнювач метод стабілізації, 1 / / шуму СПМ подрібнювач підсилювач повинен бути зміщений у непарні гармоніки частоті модуляції. Але в ділянку PSD, я все ще міг бачити 1 / F phemomenon. Чи правильно це?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back