проблеми> з подвійною антеною моделюється в IE3D.

G

Guest

Guest
Привіт всім,
Я намагаюся дізнатися IE3D, моделювати АПІД антени, а також для підготовки Я моделювання pifas знайти в статтях і порівняти мої результати, до того, що знайшли авторів.

на жаль, для кожного АПІД я моделювати мої результати не праві Я не знаю, чому.
На початку у мене був сумніву основні параметри, які не були визначені у статтях, так що я намагався отримати один, де вони визначені, а також мої результати не праві.

Чи може одна перебралося моя робота тут додається і скажіть мені, що мої помилки.

Thaks ЗАЗДАЛЕГІДЬ, вибачте ЗАВАЖАВ я Причина.

З найкращими побажаннями.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Привіт, Альберік:

Я не зовсім впевнений, чому ви вважаєте, що ваші результати не праві.Я перевіряв.Як є, це вже непогано.Я бачу Є деякі відмінності в резонансних частот і глибини резонансів.Тим не менше, ці розходження пояснюються головним чином тим, що ви не використовуєте автоматичний клітин краю (АЕС).AEC завжди запропонував, якщо ви хочете отримати високі результати точності.При включенні AEC, отримані результати будуть відповідати результати літературі набагато краще.

Я перевірив деякі аспекти вашої споруди і мені здається, все перевірив розміри, відповідні цим на папері.Я досі бачу деякі відмінності в глибині резонансів.Тим не менш, це не настільки критично, оскільки деякі незначні зміни в розмірах може привести до різниці в будь-якому випадку.Я буду перевіряти розміри для вас.

З повагою.

HI DR JIAN,
Дякую вам за допомогу мені,
а як щодо повідомлень про помилку я отримую:

Перший стосується кручений багатокутників, то скажіть мені, що вони будуть видалені це впливає на результат?

про AEC, коли я Chek, вона була з 0,002 розміру, так що я отримую повідомлення про помилку каже, що менше 1% хан так що я поклав його в розмірі 1,1% дає це правильно?

заранее спасибо і вибачте за турбувати.

отримувати все моє повагу,
З найкращими побажаннями.

Привіт, Альберік:

1.Повідомлення кручений полігонів не має вирішального значення в нормальному режимі.Більшість цих повідомлень із-за дуже чутливою deteciton.Саме у справі начебто наступного:

----- Б ---- ---- б б
| | | \ | | / |
г ----- ---- C-D-C-D --- з

ABCD є 4-вершини полігонів у 3D.Якщо 4 вершини не на площині, ми повинні розділити його або в один із способів, показаних вище.Вони не представляють таку ж структуру, коли вони розділилися, коли ABCD не на площині.Якщо вони знаходяться на одній площині, вони будуть представляти таку ж структуру, як би ми не ділити її.

Через деякі чутливість виявлення, він може виявити АВСО на незначній відстані від площини і воно буде видавати вам повідомлення.Як правило, це не критично.

2.Ви повинні зазвичай використовують співвідношення АЕС = 0,1 або 10%.Ви можете налаштувати його на менше значення для вузького профілю смуги.Для структури з використанням 1,1% дуже малий.

З повагою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back