проблема-Xilinx ТЕМОЮ

V

vinodkumar

Guest
Привіт friends.iam реалізації alogrithm на FPGA.i написав код і IAM здатні робити моделювання в MODELSIM.and синтезу я використав xilinx.the код узагальнення, але IAM проблеми при отриманні РМКО робити моделювання з ISE симулятор.

Я змінила властивості такі, що я можу використовувати modelsim тренажера в xilinx.iam отримую помилку Помилка при завантаженні з величезним transcript.iam допомогою cordic в моїй конструкції, так що мені потрібно робити Xilinx моделювання.

PLZ допоможіть мені, що може стати проблемою для мене.

Omega Helios i Sirius to dwa najnowsze tablety z systemem Windows, które właśnie wprowadziła firma Platinet - właściciel marki Omega. Modele dostępne są w wersji 10,1'' z klawiaturą – Sirius, ale także mniejszej 8-calowej odsłonie bez klawiatury – Helios. W preinstalowany pakiet Office z 2013 roku (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Out...

Read more...

перевірити за допомогою бібліотеки ур я думаю, U повинні unisims / simprims і Xilinx corelib бібліотек смарт-моделей.
У необхідність узагальнити ці бібліотеки в modelsim до U моделювати дизайн

перевірити за допомогою бібліотеки ур я думаю, U повинні unisims / simprims і Xilinx corelib бібліотек смарт-моделей.
У необхідність узагальнити ці бібліотеки в modelsim до U моделювати дизайнПривіт, спасибо за reply.i зробив добірку з бібліотек, я використав cordic IAM, але не отримуєте PLZ допомогти мені.

Можливо, потрібно змінити проект власності

Привет
Спасибо за ответ, які модифікації потрібно робити, PLZ запропонувати їм.

Привет друг у specifed внести зміни в проект властивості потім розповісти мені, що вони р..заранее спасибо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back