проблема результаті точність у HFSS

I

ifelix

Guest
Привіт,
Я проблема, пов'язана з HFSS результатів.
Я моделювання плоских антен, як і в фотографії в прикріпленому файлі.
Я зробив моделювання з зосередженими порту, то я замінив зосередженими порт з хвилею порт, і я deembedded поки я не отримав corrispondence з позицією зосередженими порту.
Потім я порівняв результати:
S11 схема дуже схожа, а також ефективності значення радіаційного знаходяться в доброму згоді.
Проблема виникає при порівнянні спрямованості і, отже, посилення, оскільки між цими двома моделями є різниця складає близько 1 дБ і досить сильні зміни в 3D полярних ділянку отримати, як ви можете бачити на фотографіях додається.
Я думаю, хвиля порт повинен бути більш точним, і як наслідок більш надійним, але я хотів би знати, чи можу я вважати також, зосередженими порт результати як надійним, інші, тому що я змінити свою модель і я не можу продовжувати хвилі порт використовувати.Мені потрібно, щоб зосередженими порт, і тому я хотів би знати, якщо відповідні результати можна вважати надійними.
У своїй заяві діаграмою спрямованості та посилення значення дуже важливі!
Крім того, може хто-небудь сказати мені, що причиною такої різниці в поведінці полярних ділянок?
Спасибо большое в рекламу.

Привіт,

Не могли б ви вислати мені. Hfss файлу:
sintox9 @ я ух кім

З вашій фігурі, це тому, що з одноразовою порт, результати обчислюються праворуч біля виходу, а з хвилею-порт, результати розраховані подалі.Після продовження не цілком збігаються, waveport буде мати менший виграш і бічних пелюсток будуть також порушені через це missmatch.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back