проблема підключення до мережі

F

fanshuo

Guest
Привіт,
Нещодавно мого ноутбука має деякі проблеми з доступом в Інтернет.
Вона не може підключитися до бездротового маршрутизатора, що я used.Instead це показує, "Статус обмежений або немає зв'язку". Однак він може бути підключений до бездротової мережі в мій сусід.У той же час, подруги мого ноутбука може підключитися до нього.
І це також не вдається підключитися до інтернет-кабель.він також попередити, що "Статус обмежений або немає зв'язку"

Я спробував перезавантаження центр, бездротової маршрутизатор і модем.І я поновив драйвери для мережного адаптера.Вони все не працює.

Хто знає як це виправити? Вона отримала високу оцінку.

ур присвоєння IP-адреси автоматично, спробуйте присвоєння IP-адрес вручну, що вирішить проблеми ур

якщо є проблеми або й вперто не хочете використовувати manuall IP призначення потім перейдіть на сервері є і у переінсталювати програмне забезпечення є, який використовується для привласнити IP-адреси користувачів

Я намагався привласнити IP вручну, наприклад 192.168.1.14 (IP маршрутизатор є 192.168.1.245)
то повідомлення немає, але я до сих пір не передачі даних

Яке програмне забезпечення ви маєте на увазі? Я

fanshuo пише:

Я намагався привласнити IP вручну, наприклад 192.168.1.14 (IP маршрутизатора 192.168.1.245)

то повідомлення немає, але я до сих пір не передачі данихЯке програмне забезпечення ви маєте на увазі? Я

я думаю, що маршрутизатор може робити проблеми, перевірте його роз'єми, очистити всі роз'єми, і якщо багато пилу, потім за допомогою бензину.

скажіть це працює чи ні?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back