проблема з SDF backannotation в SCIROCCO

A

a.pareek

Guest
Я зіткнувся з проблемою з бек-анотування ССО файл, породжених зіткнутися в SCIROCCO на посаду схема моделювання.Я читав в SDF файл, використовуючи DC та породило нові SDF, але я отримую помилки.Ну, я можу повернутися-анотованих ССО файлів комбінаційному схем, але не для послідовної ланцюга.Чи можна запропонувати будь-які рішення.

Спасибо
Abhishek

прохання повідомити більш докладну інформацію

Я намагався здійснити швидкість генератор, який був спочатку розроблений в VHDL в зіткнутися.Отже, я вперше синтезований за допомогою Synopsys DC, створений структурний Verilog netlist і викликала тимчасові файли (SDC) для використання в зіткнутися.Я змогла, і маршрут його зустрічі та генерувати SDF в ньому.Тоді я використовував. DB файл створений DC та читати в SDF породжених зустрічі та породжених інший SDF оскільки SDF породжених зіткнутися не можуть бути прочитані на (Scirocco) засобів моделювання.Я також створив структурних VHDL netlist імітувати його.
Коли я намагаюся моделювати його, використовуючи наступну команду в SCIROCCO, він дав мені помилку.
Цитата:

scsim-SDF / <testbench особою ім'я / UUT /: filename.sdf

a.pareek писав:Коли я намагаюся моделювати його, використовуючи наступну команду в SCIROCCO, він дав мені помилку.Цитата:

scsim-SDF / <testbench особою ім'я / UUT /: filename.sdf

Я пробував робити менше, як і дизайн лічильника і його надання мені аналогічних помилок у швидкості генератора.Я список помилок тут.
Я додаю SDF файлу та структурних VHDL фото також testbench для лічильника.Я отримую наступні помилки.Тренажер не може розібрати SDF файл.
Будь-ласка, видаліть. JPG продовження до openoing файлу.Мені довелося докласти, тому що вона не дозволить мені докласти. SDF і. VHD файлів.

Точне команду використовувати для виклику симулятор
Цитата:

. / Scsim-SDF / tb_counter / UUT /: counter_ban.sdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back