проблема зі швидкістю перемикання BJT

M

Manchested

Guest
При використанні БЮТ як перемикач, є в будь-якому випадку, щоб поліпшити швидкість переключення (зростання / падіння часу) і затримки, чи це від БЮТ характеристики? При перемиканні на 20 кГц, робити БЮТ і MOSFET дають однаковий зростання / падіння час?

. 1) Чи є спосіб змінити злети і падіння tiems .. виразно на рівні пристрої: а) змінити значення допінг II) перехід довжиною III) оксид ширина ........ на трасі рівень: ви можете думати про зниження ємнісний ефект будь-якому навантаженні youhave прикріплені до BJT 2) перемикання на 20 кГц зазвичай БЮТ і MOSFET не буде мати ті ж характеристики, так як зазвичай характеристики пристрою абсолютно різні, за винятком за те, що транзистори ..

на трасі рівень: ви можете думати про зниження ємнісний ефект будь-якому навантаженні youhave прикріплені до БЮТ. Я спробував пошук в Google, але не міг знайти будь-яку інформацію про нього. Будь-які поради? : Ролл:

Для даного типу транзистора, ви хотіли б оптимізувати струм бази сигналів для швидкого перемикання.
При перемиканні на 20 кГц, робити БЮТ і MOSFET дають однаковий зростання / падіння часом?
Для розумної відповіді, вам слід звернутися до конкретних напруг і струмів. В даний час стан технологій, вимикачі MOSFET влади можна очікувати працювати краще. PS:
на трасі рівень: ви можете думати про зниження ємнісний ефект будь-якому навантаженні ви прикріплені до БЮТ
Що дод ви точно розумієте під «скорочення ємнісний ефект".? Зменшення ємності навантаження не буде особливо пов'язані з БЮТ проти MOSFET. Ємнісний "ефект" заряд C * U, ви не можете зменшити його на волю. Я думаю, було б краще, щоб представити схему наприклад прояснити свої наміри.

Так, показуючи схему допоможе. Якщо ваша схема в будь-якому випадку участь в перемиканні струму на відміну від простого перемикання напруги (вкл / викл вид річ, де MOSFET переважно), то постарайтеся не поставив БЮТ в насичення, тому що це потрібно більше часу, щоб оговтатися від цього стану.

Я думаю, що ємність не грає, що велику роль. Я зробив майстрів теза не виміру ємності переходу і виявилося, що невелика БЮТ все одно bc547 дуже невелика база-емітер ємності (близько одного пФ). Висока потужність у них подобається до 200 пФ. Я думаю, що ефект насичення є основною проблемою. Ви можете розглянути Шоттки транзистори.

Якщо наситити БЮТ зберігання часом буде йти шлях. Чим нижче "примусовий бета" (Ic / Ib, фактичний) це стає гірше. Застосування затискачів діодів Шоттки можу з цим вдіяти. Я ніколи не бачив дані для "транзистор Шоттки", не сказати, що вони не існують, але я тільки бачив їх, як інтегровані пристрої ланцюга. Зростаюча ланцюг бази диска може поліпшити turnon і повороту при збереженні дном "на" базовий диск до прийнятного мінімуму. Швидше колектор наростання хоче нижньої основи опір. ЗАТ * DV / DT проти вашої спробі вимкнути пристрій. Це також вірно для польових транзисторів.

Для того, щоб вимкнути насичених БЮТ, заряд (основних носіїв), які зберігаються в базі повинні бути вилучені. Як правило, це те, що займає багато часу і ставить затримку. Ви повинні забезпечити сильний негативний струм (тобто виходу з терміналу в базі NPN БЮТ). Це може бути досягнуто за допомогою негативного харчування або конденсатор паралельно з R в ланцюзі управління. Для швидкого включення, необхідно сильне позитивне струму (набагато вище, ніж стаціонарний) для швидкої схилу Ic. Те ж саме, що конденсатор дає результат. З повагою Z

Я постараюся покласти конденсатор прискорення і діод Шоттки зажим побачити, якщо він працює. спасибі

На жаль, вид перемикання проблема до цих пір неясно. Шоттки затискачі є дуже ефективними, щоб гарантувати ненасичених перемикання - для тих задач, де це доречно. Ви будете головним чином знайти їх в сигнал перемикання рівня, але 20 кГц не буде проблемою навіть з насиченої роботи.

В основному, це буде корисно для прискорення перемикання БЮТ, уникаючи глибоких satuation.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back