привіт.

D

deadsea02

Guest
привіт.я необхідність здійснення RS232 передавач / reciever з ІК-діода .. тема, будь-хто може допомогти .. я дуже вдячний

deadsea02 пише:

привіт.
я необхідність здійснення RS232 передавач / reciever з ІК-діода .. тема, будь-хто може допомогти .. я дуже вдячний

агов спасибо ctownsend .. Добре, я потрібен код для RS232 на будь-якій мові, так RS232 можна прочитати інформацію, передану з комп'ютера ..

deadsea02 пише:

Мені потрібен код для RS232 на будь-якій мові, так RS232 можна прочитати інформацію, передану з комп'ютера ..

агов ctownsend
Мені потрібен код, написаний в будь-якому Langauge C , збірка Langauge, .. т.д.
я хочу, щоб мати можливість відправити будь-який файл з комп'ютера на комп'ютер по бездротовій мережі один, тому я хочу використовувати RS232 підключити його до комп'ютера, а інший кінець кабелю його до 555 таймер, тому мені потрібно RS 232, щоб мати можливість отримувати інформацію, яка йде від комп'ютера, щоб він міг відправити його на таймер, а потім з таймер для отримання і передачі anntana і підключені до ланцюга детектора конверт, і він буде підключений до передачі RS232, отримає Інформаційні що йде, і він буде відправлений на комп'ютері, файл буде desplaying в приймаючій комп'ютері .. так що я потрібна програма, щоб зробити RS232 читати інформацію, яка надходить з комп'ютера в будь-якому Langauge АЛЕ ставка повинна бути 5 K біт / с ..
Дякуємо Вам за допомогу ур.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back