привіт .. потрібна допомога, щоб почати ...

S

sam_m

Guest
Привіт,
Я зробив базовий курс НВІС в мої студентські програми, в якому він в основному цифрових НВІС.Вчинено кілька програм, в VHDL, в якому ми повинні були розробити кілька схем головним чином з використанням різних ворота т.д.
Я хочу зайнятися VLSI як кар'єра, як я вважаю, що це поле має безліч сфери і майбутнє буде в НВІС.

В основному, я хочу знати, що які відділи НВІС - аналогові, цифрові, змішані і т.д. Що це differnece між ними?

І з чого почати?Скажімо, аналог?Coz для цифрових я знаю, що доведеться освіжити мій перший цифровий концепції, але книгу звернутися?

Спасибо большое.

будь-який старший член може, будь ласка, допоможіть!

Так як ви вже зробили деякі VHDL, ви можете розглянути питання про продовження його і ввести цифровий дизайн логіки.VHDL, ворота, все про цифрового дизайну.

аналоговий дизайн відноситься до Опору, конденсатори, котушки індуктивності, і транзистори, і т.д. Це питання прийняття довгий цикл навчання.

У змішаних дизайн сигналу, я думаю, аналог грає важливу роль, і вам потрібно всього лише знати основи цифрової логіки.Знову ж таки, це важке запитання, тому що ви повинні знати обидві сторони.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back