практичне виконання сонячних> Електрика розмова

P

picotube

Guest
Чи хоче хто-прохання повідомити що найвищі досяжні енергії розмова ефективності сонячних FRM до електроенергії на даний момент (комерційно доступні або у дослідницькій лабораторії)?Можливо, ми могли б порівняти його, заявивши, щільність потужності (output-watt/area).

У вас є Ідея державної ефективності в термін Вт / області?Я хотів би знати, якщо я хочу 1000W, яка сума область поверхні, що мені потрібно робити 1kW електроенергії.

Привіт.
Повне сонячне опромінення на Землі розглядається як 1KW / м ˛
Якщо клітина, ефективність 10%; в десять разів перевищує площу = 10M ˛ дасть 1кВ.
Мігель

Eficience з Energie конверсія може піти до 17% для стандартних сонячних батарей в amorfous кремнієвої технології.
І інші нові технології, засновані найближчі наприклад кадмій-селен процеси, які можуть досягати приблизно на 7%, але тільки може бути в 10 разів довше часу з тією ж efficience і може коштувати менше 10% від цін на кремній Ones.
Одним із цікавих зауваження про кремнію клітин, що з урахуванням коштів, які витрачаються на покупку, розпоряджатися і може бути для експлуатації та монтажу, а також поступове скорочення efficience як старіють, якщо зробити обережні розрахунки ви побачите, що кремній клітин Навряд чи вдасться погасити всі investiment з енергією вони виробляють !!!!!
Це означає, що вони, ймовірно, ще не альтернативне джерело енергії.
Привітання.
S:

Я думаю, що досягнутий високий становить 40% від якийсь інститут в Австралії.Також подивіться

http://www.ise.fhg.de

EXTERNET пише:

Повне сонячне опромінення на Землі розглядається як 1KW / м ˛

Якщо клітина, ефективність 10%; в десять разів перевищує площу = 10M ˛ дасть 1кВ.

Мігель

Я бачив деяких системах з дзеркалами, щоб збільшити світло на клітини, але воно також підвищує тепло.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back