пояснити роботу схеми міст з IGBT

R

ravit245

Guest
Тут мої сумніви, як цей міст під час роботи + cycle.as ве half наскільки я знаю струму в IGBT буде витікати з колектора на емітер igbt.Actually моя схема працює з PWM бути просто я використовувати імпульси inboth + ве-ве- напівперіодів. Plz пояснити валют потоку в міст. View attachment 65838 З повагою Раві схема використовується для корекції коефіцієнта потужності в наддуву долар mode.plz пояснити

Шановні Раві Привіт Це дуже просто. U1 і U4 буде включатися разом і з U5 з U2. і середині підключення U1 і U2 будуть підключатися до навантаження. та середнього з'єднання U4 і U5 буде підключатися до інших главою навантаження. Таким чином, полярність напруги на навантаженні буде змінюватися, і ви будете мати змінну напругу на навантаженні. З найкращими побажаннями Голдсміт

Шановні Голдсміт, та Thats вірно, але мої сумніви, чи є струм буде текти від емітера до колектора IGBT. [/QUOTE] струму в IGBT буде витікати з колектора на емітер IGBT Раві [/QUOTE]

Шановні Раві Привіт Якщо напруги (змінної напруги), які ви помістіть його в середину мосту бути позитивним чи негативним, якщо ви ще не шим в БП перехід, струм буде проходити через анти паралельні діоди вашого IGBT с. але якщо у вас є шим або керуючого сигналу на переході GS, якщо напруга буде позитивним (синус) (по ліву голову посередині). u2 може сприяти струму або D1. і право голови, як ліва голова. я думаю, що ви, хочете побудувати середню контролер? З найкращими побажаннями Голдсміт

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back