пояснення дробового шуму

B

benedict_arun

Guest
я побачив в одному тексті книги зуб дробових коштів свинцевим дробом, що стікає по жерсті
Але як це відбулося в провіднику

Ви дали пояснення має ім'я.Існує немає такого шуму в провіднику з-за дуже великого числа носіїв заряду, які рухаються на невеликій відстані, щоб викликати струм.

В електронних приладів, заряди рухаються індивідуально через бар'єр.Це те, що викликає зміни в поточному, що робить цей вид шуму.

привіт там, я знайшов somthing з Вікіпедії
Shot шуму складається з випадкових коливань електричного струму в провідник, які обумовлені тим, що струм переноситься дискретних зарядів (електронів).Сила цього шуму збільшується на зростаючі масштаби середнього струму, що протікає через провідник.Shot шум слід відрізняти від поточних коливань в рівновазі, яке відбулося без будь-якого напруги і без середнього струму, що протікає.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shot_noise

і я читав книгу, він сказав, що постріл стався в шум р-переходу, коли електрон хотів перетнути бар'єр, він не проникає через бар'єр simultanously, тому має запізнювання за часом, і зробити коливання в поточному потік через перехід, це правда?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back