початкові високі поточні

S

santhoshv78

Guest
Привіт всім,
У включення конденсатора DC-DC конвертор вгору, початкові струми дуже високою, ніж навантаження current.How, щоб уникнути цього високого струму.Будь-який має схему плавного пуску до перетворювача.

Ви можете використовувати "Пусковий Поточні Soppressor", який, коли холодно являє собою високий опір і обмеження струму; як вона гріє опору зводиться до нормального дозволити струму.Наприклад, пристрої розраховані на Imax = 2A буде мати опір 50ohm 25degC ок і в цьому Imax restance знизиться до менш ніж 1ohm ..
Недоліки: постійна часу, яка в багатьох випадках буде секунд.
Але вони використовуються в commanly перемикач режиму поставок енергетика, малі т.д. електричних двигунів.

що ви, імовірно, є конденсатором directlly всієї влади рейок, тому, коли він включиться у вас є величезний поточний сплеск.

використання фільтра LC, це знизить високий Freq поточний сплеск.

щось на зразок

--!--- L - !------ PWR
C1 C2
--!-------!------ GND

c1 малі, С2 величезна шапка вас вже є.

Існують і інші способи, щоб зробити це, але вони знижують ефективність перетворювача, отже, чи використовуєте ви EM чи ні, залежить від вас.

L є основним compoentns тут нахиляє мати миттєвий поточний через нього.

Як це зробити в дизайні IC.
початковий струму від джерела напруги під час запуску є Arround 800mA, де, як моя струму навантаження на стаціонарний стан 100mA.

Ви не хочете використовувати м'який пуск, щоб уникнути такого пускового.Питання: Ви регулювати вихід до відомого значенням (12v З або X * FB) або ви просто фліп капсул дати VOUT = 2VIN і т.д.?

Ви повинні використовувати два різних softstarts на підставі яких стилі схема у вас є ...Якщо ви не хочете, щоб додати сховане, пм мені.

Привіт electronrancher, не отримують у моєї м.

це 1.2V до 3.3V до перетворювач з регулюванням.

Привіт

Може бути, Ви можете оплатити увагу на NTC (негативний температурний коефіцієнт) термісторів.
Ці пристрої широко використовуються в AC-DC джерел харчування для початкових обмеження струму.

З повагою.

HI,

Ви можете використовувати P-канального FET.Ви можете керувати FET воріт, щоб уникнути пускового струму.
В загальному, ви повинні додати конденсатора між затвором-Source.
Вона працює точно.

Niks
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back