потік у файл GDS в каденцію віртуоза

H

henrywent

Guest
привіт там, я синтезував клітинку за допомогою цифрової огляд інструментів і породила GDS файл, використовуючи місце авто-і маршрут інструментів. моя проблема в тому, як потік у файл GDS в каденцію віртуоза і робити ДРК і LVS, тому що я хочу, щоб імітувати цифровий осередку з моєї аналогової клітин. Будь рада або пропозиція буде оцінено, спасибі!

Ви можете текти в GDS файлу у вікно CIW в: Файл> Імпорт потік> в якій Ви, можливо, доведеться вказати таблицю шар карти вказують на генерувати правильні номери мети шар пара, щоб побачити всі дані. Зазвичай, якщо у вас є інженер САПР на борту, щоб допомогти вам лінію стіл файл карти до сучасних технологій, які зроблять його легше. Таблиця шар відображення в основному переводить GDS # з однієї технології на карту з урахуванням сучасних технологій і простий текстовий файл. Сподіваюся, це допоможе дещо.

Біля вікна CIW (початкове вікно), 1. перейдіть в меню Файл-> Імпорт-> Stream 2. . Навантаження GDS файлу в "Input File", 3. вказати ім'я цільового бібліотеці «Бібліотека імені", 4. готовий до роботи!

[Цитата = dmparmet] Ви можете потоку в GDS файлу у вікно CIW в: Файл> Імпорт потік> в якій Ви, можливо, доведеться вказати таблицю шар карти вказують на генерувати правильні номери мети шар пара ..... [/ цитата] дякую U за відповідь, але де я можу знайти таблицю шар карти? чи є більш простий спосіб зробити цю роботу?

він повинен прийти з вашим п. о. дещо уздовж ліній streamin.map або gds2cds.map. Файл повинен мати відповідні стовпці [код] # Cadence імені шару мети GDS кількість типів даних [/ код]

Ви потребуєте технічної файлу. Його можна отримати від ливарного виробництва. Якщо ні, то ви повинні породжених себе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back