потрібна допомога.

G

Guest

Guest
Я займаюся дизайном обмежує підсилювач, це 5 ідентичних cherryhooper AMP chain.The моделювання результат-3dB BW один кінець складає близько 7GHz, а підйом-спад менше 30ps, це виглядає як-3dB BW більше 10GHz Я не можу це пояснити.Чи можна хлопець мені допомогти?Один хлопець сказав мені в одній книзі є голова пояснити, але я не міг знайти цю книгу, я терміново потрібна ваша допомога.мій лист.tanghav (AT) yahoo.com

Оскільки ваша інформація, розміщена обмежена, я збираюся приймає багато.Я припускаю, що ви відчуваєте більшу пропускну здатність, ніж 10G тому trise <30 л.с. і слід Bandwidth = 0,35 / (час наростання).

Ваш 7GHz пропускна здатність є результатом слабкого сигналу моделювання.Я не знаю, що загальний дохід вашої каскадний етапів.Якщо вхідна напруга для моделювання перехідних більше, ніж мінімальна напруга необхідно мати доступ до підсилювача межі, то Ви зможете управляти його минуле слабкого сигналу 3dB точки.

З іншого боку, переконайтеся, що вихідна напруга ви вимірюєте не пом'якшує через обмеження смуги пропускання.Це дасть більш низький trise, ніж очікувалося, через менший розпалі.

Не соромтеся пост більше інформації про вашу схеми для налагодження вашій проблемі.

Коефіцієнт посилення 49dB, схеми ЛА-5 етапів, кожен етап є ідентичним.Схід час 26ps.

З 49dB наживи, Ваш вхідний чутливості повинно бути менше 10 mVpp-диференціального вхідної напруги.Іншими словами, ваш підсилювач буде працювати в невеликих сигналу з вхідним менш ~ 10 mVpp-диференціальні або ви не обмежує.Якщо ви подаєте заяву вхідна напруга більше, ніж 10 mVpp-диференціального, то ваша велика смуга пропускання сигналу буде виглядати вище, ніж ваш сигнал малою пропускною здатністю.

Інша річ, яку ви можете зробити, це сюжет посилення (або S21) від частоти після кожного етапу підсилювача.З цих ділянок, можна визначити, на якому етапі це обмежуючи пропускну здатність всієї підсилювача.

Якщо ви орієнтуєтеся на 10 Гб / с додатками, 7 ГГц і 26 л.с. краю має бути досить хорошим, але перевірити ваші очі моделювання схеми.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back