привіт всім, я хочу, щоб дизайн змішувача використовувати два діода, так що я виманювати кільце hybire мікшер, але у мене є деякі проблеми при проектуванні його. 1.First, як я можу вирішити ширини кола і радіус. 2.Що є функцією двох секторі
Привіт Orkfire, загальна довжина кільце повинне бути 1,5 * лямбда. Основна ідея полягає у наданні LO різниця фаз на 180 градусів між діодами. Якщо передбачається, Z0 = 50 Ом, припустимо, що опір кільця сліду повинна бути 50 * SQRT (2) = 70,5 Ом. Сектор радіальних заглушки (базовий елемент у мікрохвильової техніки для змінного блокування). Подивіться Маас Стефана "Мікрохвильові Змішувачі" книги, не було коротке пояснення гібридний мікшер кільце.
Вчора я використовував ADS, щоб емулювати it.i використовувати 2.5GHz 14dBm як LO вхід і 2,4 0dBm як РФ input.and то вийти 4.9GHz-10dBm і небажаних 4.7GHz, 4.8GHz, 5.0GHz.I дивно це може бути усунені. спасибі
Деякі з помилкових більше 30 дБ нижче від так хотіла не є великою проблемою, але ви не можете використовувати фільтри, щоб усунути їх, тому що вони занадто близько від хотіли. Спробуйте оптимізувати LO і РФ рівнях, щоб мінімізувати ці помилкові, які фактично є IM продукції. Також спробуйте поставити ФНЧ слід аттенюатор кілька децибел в порту LO, щоб переконатися, що це вільний від гармонік.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.