потрібна допомога про змішувача кільце hybire

O

orkfire

Guest
96_1297174068.jpg
привіт всім, я хочу, щоб дизайн змішувача використовувати два діода, так що я виманювати кільце hybire мікшер, але у мене є деякі проблеми при проектуванні його. 1.First, як я можу вирішити ширини кола і радіус. 2.Що є функцією двох секторі

Привіт Orkfire, загальна довжина кільце повинне бути 1,5 * лямбда. Основна ідея полягає у наданні LO різниця фаз на 180 градусів між діодами. Якщо передбачається, Z0 = 50 Ом, припустимо, що опір кільця сліду повинна бути 50 * SQRT (2) = 70,5 Ом. Сектор радіальних заглушки (базовий елемент у мікрохвильової техніки для змінного блокування). Подивіться Маас Стефана "Мікрохвильові Змішувачі" книги, не було коротке пояснення гібридний мікшер кільце.

Велике спасибі за вашу допомогу, я постараюся його.

Вчора я використовував ADS, щоб емулювати it.i використовувати 2.5GHz 14dBm як LO вхід і 2,4 0dBm як РФ input.and то вийти 4.9GHz-10dBm і небажаних 4.7GHz, 4.8GHz, 5.0GHz.I дивно це може бути усунені. спасибі
43_1297307752.jpg
84_1297307752.jpg

Деякі з помилкових більше 30 дБ нижче від так хотіла не є великою проблемою, але ви не можете використовувати фільтри, щоб усунути їх, тому що вони занадто близько від хотіли. Спробуйте оптимізувати LO і РФ рівнях, щоб мінімізувати ці помилкові, які фактично є IM продукції. Також спробуйте поставити ФНЧ слід аттенюатор кілька децибел в порту LO, щоб переконатися, що це вільний від гармонік.

Доброго дня, Orkfire. Дозвольте мені бачити вас ваш ADS моделі? Ймовірно, через годину (я не знаю, Є підтримуються вкладення завантажити через годин).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back