потрібна допомога з DS1307 RTC

L

lassy

Guest
Я намагаюся побудувати RTC для використання в моєму проекті регулятора температури і потрібен код PIC збірки, який читає та пише з DS1307 RTC chip.I я використовую PIC16F877 який має seriall дані і годинник контакти .. але не має ні найменшого поняття про те, як йти про it.please мені допомогти ... спасибі

Привіт, DS1307 використовує інтерфейс I2C. Вже давно говорили в цьому розділі. Натисніть кнопку пошуку в верхній і писати DS1307 і натисніть кнопку пошуку. Є так багато зв'язків в порада, яку я можу навіть почати coyeing це ... Якщо ви знайшли мою відповідь корисною, натисніть на кнопку з написом допомогла мені . Удачі.

Ви можете знайти корисну інформацію з проекту ч ** р :/ / www.techdesign.be/

Краще використовувати CCS компілятор, він має готові функції для виконання I2C команди.

Привіт, я не знаю, якщо її "краще" використовувати компілятор C - Я вважаю, що залежить від погоду ви можете запрограмувати C! У мене є деякі загальні I2C процедур і розмістимо їх, якщо хочете, я використовую 16f877a із збіркою прямо зараз на проекті, але з використанням PCF 8583, код повинен працювати нормально. [

Lassy, ​​ви можете знайти багато прикладів коду (для Привіт-Tech C) можна тут: http://www.microchipc.com З найкращими побажаннями

Хай краще і використання ds1337 гу дуже легко інтерфейс, ніж 1307, якщо і хочуть відправити мене код вечора я готовий допомогти і

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back