потрібна допомога з проектування DC-DC

L

leebluer

Guest
привіт, я нова розробляти перетворювачі харчування. Зараз я вчуся-то пов'язаних з основами електроніки. Я думаю, що це нудний процес. Я отримав тільки деякі прості уявлення про перетворювач харчування. Здається, що Є великий розрив на практиці. Я не знаю, як продовжити? Могли б ви дати мені кілька порад, або Рекомендувати деякі матеріали для швидкого проектування мій. Спасибі

Шановні Лі, перший чи є у вас concepyual understandig того, як DC-DC перетворювач працює. Я хотів би запропонувати і почати з дизайну Бак і спочатку зосередитися зустрітися специфікації Vout і Iout. Відповідь і все може бути розглянуто пізніше. На борту EDA U є достатньо матеріалу для проектування DC-DC перетворювач. Пошук сюди їх. Якщо і не можете завантажити, пінг мені я повинна відправити його вам. Що ж стосується нудно, у нас є свої переваги.

Може бути, ви можете спробувати з додатком. як ШІМ-контроль. Це теж свого роду DC-DC усл або постійного струму вертоліт.

Спочатку ви повинні знати, база теорії DC-DC, і ви можете шукати по застосуванню на сайті onsemi і національному. Другий можна вивчати певний контроль PWM обходів по DC-DC, так це зробить вас глибоке розуміння з DC-DC.

Привіт, я рекомендую SWITCHMODE ХАРЧУВАННЯ HANBOOK автор Кейт, де Ви знайдете в деталях усі (майже), що вам потрібно. Ви можете завантажити його з повагою edaboard Мохаммад Мохтар

[Цитата = Мохаммад Мохтар] Привіт, я рекомендую SWITCHMODE ХАРЧУВАННЯ HANBOOK автор Кейт, де Ви знайдете в деталях усі (майже), що вам потрібно. Ви можете завантажити його з повагою edaboard Мохаммад Мохтар [/ цитата] Не могли б ви показати мені посилання на цю документацію? Я не можу її знайти.

Я хотів би запропонувати читання Основи силової електроніки д-ра Роберта W Еріксон Доктор D Максимовича

"Імпульсний джерело живлення дизайн", написана Arbarham І. Прессман також хороша книга.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back