потрібна допомога з деякими основними схемами

M

mike134

Guest
Гей, хлопці, я тільки починав вчитися будувати схеми, які не смажити себе і просто хочу щоб хтось сказати мені, так, який повинен працювати або присмак мені і говорять у ідіота. в будь-якому випадку що ж тут поганого з зарядним пристроєм USB з 9-вольтової батареї і щось на зразок 7805 стабілізатор напруги. Падіння я бачу, щоб це я не вірю, це буде дуже ефективним. інша реальна легко мені потрібно що-небудь між 12-вольта джерело живлення і 12-вольта вентилятор. спасибі за будь-яку допомогу Майк

Відповідь на перше питання: ні, це нормально, але ви повинні бути обережні, оскільки деякі пристрої можуть бути пошкоджені, якщо USB занадто багато струму. Він другий відповідь: ні, ви можете підключити його безпосередньо, без будь-яких проблем.

вибачте я також забув додати, в першому були б я додати індикатор на світло і перемикач чи не все одно. а також є щось ще я повинен включати в зарядний пристрій ciruit

Пов'язане з цим питання. Я недавно купив Євро штекер зарядного пристрою стиль (USB) для одного в Мадриді. Я перевірив його (він універсальний як для змінного струму) та його продукцію був вивантажений 11 або 12 В постійного струму. Чи є стандартний USB дозволяють це? якщо так, то скільки це занадто багато для пристрою USB. Мій друг був підзарядки свій стільниковий телефон зі своїм ноутбуком, це буде простіше. Спасибі

Це свого роду нормально, так як більшість з цих дешевих пристроїв регулювання напруги, тільки якщо є навантаження, підключена до нього. Кращий спосіб перевірити цих підрозділів для підключення невеликих 6В лампу, а потім переглянути динаміку напруги на лампі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back