потрібна допомога для генерації тестових даних у MATLAB як в АЦП

K

karper1986

Guest
Привіт друзі, Може хто допоможе мені, як для генерації тестових даних у MATLAB як в АЦП. Спасибо. З повагою, Karper

Здравствуйте. Шукайте з фіксованою точкою в панелі інструментів MATLAB. Існує довідка та демо його в MATLAB. Удачи.

Спасибі Mad ID для швидкої відповіді. було б корисно прочитати про нерухому точку панелі інструментів. Коли я був пошук в Google я знайти програму, милий MATLAB, який може зробити тестових даних від АЦП. Сподіваюся для когось це буде корисно теж. З повагою, Karper.

Привіт harii74, я не маю MATLAB код, який описує АЦП статичних і динамічних помилок, Сорі. Але є й теза про АЦП, а на кінець код MATLAB corection. Може бути, це буде корисно, якщо ні - Сорі. З повагою, Karper.

Thanks.But я використовувати його. Ще раз спасибі.

[Цитата = karper1986] Привіт harii74, я не маю MATLAB код, який описує АЦП статичних і динамічних помилок, Сорі. Але є й теза про АЦП, а на кінець код MATLAB corection. Може бути, це буде корисно, якщо ні - Сорі. . З повагою, Karper [/ цитата] Привіт друг, може бути, автор не буде приймати до публікації дисертацію тут :: ви можете використовувати замість PM.

Привіт Aya2002, дякую за пораду, в майбутньому це не повториться. Вибачте. З повагою, Karper.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back