потрібна допомога в desining DC / AC inveter схеми

E

eng.mserry

Guest
я реалізую схемою, показаної на зображенні .... я досяг для генерації прямокутних імпульсів з частотою 60 Гц і імпульси з частотою 40 кГц (до червоної лінії в ланцюги). Проблема зі Мною, той IR2110 IC я багато разів намагався знайти проблема ... і побачити всі теми на форумі, пов'язані з його проблемою і я не можу вирішити мою проблему ... Це найгірше IC я коли-небудь використовували: '(Plz ГПУ мені замінити ІК з іншим Ic ... або будь-яке рішення по моїй схемі ... завершити його PS | LT драйвером IC не доступний для мене .. ---------------------------------------- інших questin плз .... я хочу знаю основна робота PIN5 на IR2110 показано на схемі -------------------------------------- --- Plz допомогти мені:':)'. (FUCK ІК

IR2110 є найпростішим мікросхеми, щоб використовувати для H-міст домовленості, висновок 5 з'єднаний з якою джерелом високої осторонь і Крапля Низька сторона приєдналася це вихід, не підключаючи його завантаження конденсатор не заряджений, тому висока сторона не буде працювати.

Якщо ваш PWM працює надто повільно - завантаження домовленість не буде працювати, як звинувачення буде кровоточити далеко від завантаження шапки, а також, якщо IxR краплі нижньої Фет занадто висока, що не буде достатньо вольт на завантаження ковпачки для IC високої сторони на роботу - багато людей не помічають цей. Також Vcc повинно бути 12-16V З повагою, Орсон корзину.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back