потрібна допомога в розробці операціоннікі

A

avlsi

Guest
Припустимо, що у мене є тільки specificatin постійного струму відкритого отримати циклу і загального режиму і отримати ICMR і OCMR.

Як я буду продовжувати розробляти операціоннікі.Мені потрібно отримати високі операціоннікі, тому я вибрав Міллер операціоннікі.Але я хотів би знати, як ми будемо вирішувати струмів. (Не вбив ставка зазначена).

Я думаю, ви повинні знати більше, характеристики для оптимізації ви design.Only DC отримати недостатньо.

Припустимо, що я знаю, що мій виграш становить близько 90 дБ і фу M 1 Гц.Як ми будемо вирішувати струмів.Розкажіть трохи методології.

Чи можемо ми зробити що-небудь з ICMR і OCMR.

Спасибо заранее.

Привіт,
Для більшості дизайн операційний підсилювач у нас є безліч курсів, живлячої напруги, навантаження ємності, CMRR, Gain, Фу.
На підставі цих значення, яке ми знаходимо розміри транзистора, щоб всі характеристики будуть виконані.
Я думаю, що donnot без швидкості наростання і ємності навантаження можна отримати струм.
Ви можете зробити одну річ, що ви можете припустити деяке значення для швидкості наростання а потім так, що всі ваші специфікації будуть дотримані, то оптимізувати найкраще рішення.

Пройтися по книзі Аллена Hollberg.Він дав відповідні кроки по розробці дизайну операційний підсилювач

Спасибі
Шейх Сарфраз

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back