потрібна допомога .. висхідного регулювання потужності LTE використанням MATLAB

E

epy

Guest
HELO там .. Мені потрібна допомога в моделюванні алгоритм висхідного регулювання потужності LTE використанням MATLAB .. Є кілька посилань з журналів IEEE даної системи симулятора рівня і симулятор канального рівня .. які відмінності між ними? і які основні аспекти моделювання висхідного управління живленням.? і, нарешті, це когось є блок-схема або блок-схеми для висхідного регулювання потужності або системному рівні і симулятор канального рівня? спасибі

Я також працюю на ту ж тему .. до сих пор те, що в ж у тому, що ..?

ну, я шукав для LTE панелі інструментів. Зараз я все ще вчуся його код і знайти спосіб, щоб змінити або вкласти алгоритм Пуш. Як щодо вас?

Будь ласка, подивіться на LTE PHY Lab, яка носить комплексний характер реалізації LTE Rel.8 Фізичний рівень як форма Matlab Toolbox. Ось посилання: [URL = http://is-wireless.com/products/lte-phy-lab] LTE PHY лабораторії? | IS-Wireless [/URL] або на веб-сторінці MATLAB: [URL = http://www.mathworks.com/products/connections/product_detail/product_53919.html] 3Pty - LTE PHY лабораторії та WiMAX PHY Lab - LTE і мобільного WiMAX інструментарії PHY шару [/URL]

Наскільки я знаю, LTE PHY Лабораторія не є відкритим вихідним кодом, завдяки тому добре описано, з гнучким контролем всіх необхідних параметрів, наприклад: - розподіл ресурсів (кількість і розміщення ресурсів блоків) - вхідний біт для передачі даних і каналів управління - MIMO конфігурації (кількість антен і режим роботи) - MCS (модуляція, транспорт розмір блоку, надмірність версія) - параметри системи (UE і клітинної ідентифікаторами, система BW, розмір контрольної зони, настройки UL каналів) і деякі додаткові Особливості: - Downlink і висхідного каналу (у тому числі RACH) підтримка - Підтримка всіх LTE смуги пропускання: 1.4MHz, 3 МГц, 5 МГц, 10 МГц, 15 МГц, 20 МГц - Канал моделей в комплекті (AWGN, СЮЇ, E-UTRA 3GPP TS 36,101) - тестові файли в комплекті - Можливість поєднання з іншими функціями Matlab та набори інструментів (наприклад, Signal Processing Toolbox і комунікацій панелі інструментів) Для запитів, я думаю, найкраще звернутися до них безпосередньо, наприклад, по електронній пошті: [листи] info@is-wireless.com [/ електронної пошти] Cheers, Петро

В принципі, я намагаюся з'ясувати зв'язок між скороченням повітродувок та управління живленням в галузі мобільного зв'язку ... для отримання кодів MATLAB, чи є хороший сайт, пов'язані з цим ..???

З LTE PHY Лабораторії ви можете: • зберегти вихід сигналу смуги і після їх обробки з алгоритмами повітродувок скорочення (шляхом налаштування відповідних передач) • наслідувати PHY і бездротового каналу для роботи на алгоритми управління живленням • роботи з повітродувок і ПК алгоритми для обох терміналів та базових станцій • міра повітродувок більш реальні сигнали і порівняти з OFDMA SCFDMA • роботи на реальних і новітніх стандартів у галузі мобільних комунікацій. LTE PHY Лабораторна робота: • написані в Matlab (у вигляді наборів інструментів Matlab) і легко розширюваної • відображає стандарти специфікації - Ви можете працювати на вашому алгоритми, що мають LTE PHY реалізовані

Нижче Ви знайдете фільм, в якому описується LTE PHY Лабораторія додатків і можливостей: [URL = http://www.youtube.com/user/TheISWireless] YouTube - Канал TheISWireless в [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back