потрібна допомога, а як щодо воріт-годинник і MUX-годинник?

X

xworld2008

Guest
Привіт, коли я пишу сценарій, який синтезу годинник створити за джерелами годинник через ворота або MUX. хто підкаже на постійному струмі просто встановити джерело синхронізації не потрібно піклуватися про згенерованих годинник, і якщо годинник генерувати не генерують думки ДФФ вона буде як годинник частота вихідного годинник, я не знаю, якщо мій другу сказати правильно. Будь ласка, допоможіть мені і скажіть мені, УОР, щоб знайти відповідь.

для закритого добу, вам не потрібно піклуватися він, округ Колумбія, пт, Astro все може автоматично обробити. але для мультиплексування годинник, краще set_case_analysis вибрати штифт мультиплексора. бо для нього, округ Колумбія, пт астро інтерпретувати його по-різному. якщо ви не set_case_ana і create_gene .. Вам потрібно набір помилковий шлях між 2 годинами джерела (переконайтеся, що вони хибний шлях, інакше ви не могли б використовувати спосіб) і включити ".... multiple_clock_per_reg "у файлі SDC.

Так, в окрузі Колумбія, ми зазвичай використовуємо set_case_analysis 0 TEST_MODE зупинити постійного інструменту для аналізу часу дуги через test_clock. В аналізі STA ми як і раніше можете використовувати цю установку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back