потреби пропозиції щодо проекту тема - архітектурний синтез

O

oermens

Guest
Я взяв курс під назвою "Архітектурні СИНТЕЗ І ДИЗАЙН
Цифрових систем ", як частина мого ступінь магістра. Проблема в тому, що не маю досвід роботи в цій області, і в мене виникли проблеми, щоб вибрати тему для моєї літературі обстеження. Професором перелічив деякі запропонували тим, але я не знаю, де я можу Знайти журналу або конференції доповіді по цих темах:

Цитата:

Високого рівня архітектурного синтезу та компіляції методи1.
Нові підходи у високому рівні узагальнення даних потоків і потокових процесорів

2.
Нові підходи в автоматизованих космічних досліджень дизайну

3.
Новий методи прийняття рішень в області високого рівня архітектурного синтезу

4.
Вибір оптимального за Парето обчислювальна архітектура для заданого алгоритму (завдання)

5.
Архітектура синтезу реконфігуєму вбудованих обчислювальних систем

6.
Компіляція методів адаптивного і перебудовується архітектури

7.
Динамічна компіляція і середовищ виконання виконанняПлатформи для підтримки на високому рівні узагальнення та перевірки проектів8.
ПЛІС платформа для швидкого створення прототипів і перевірки проектів

9.
Тимчасовий поділ апаратних ресурсів в архітектурному синтезу цифрових систем обробки: алгоритми Новий розклад

10.
Просторовий розподіл апаратних ресурсів в архітектурному синтезу цифрових систем обробки: Роман обов'язкового алгоритмами

11.
Висока продуктивність і адаптивної перебудовується архітектури

12.
Апаратні / програмні компроміси в гібридних архітектур

13.
Апаратне прискорення за допомогою архітектури реконфігурація

Ви знайдете багато статей з нових підходів у високому рівні узагальнення даних потоків, а також тим потокових процесорів.Будь ласка, пошук в IEEE для обчислень ..

Якщо вам потрібна papaers відношенні particulr thisn, помістіть його в Upload / Download відбору.Ви обов'язково отримаєте, і ви повинні бути готові до преси TY кнопки і подарувати кілька пунктів до початкового Uploader.

Тепер днів синтезу алгоритмів високого рівня стає все більш відомим йдуть EDA промисловості.Бажаємо успіху ...

Привіт,
Сем

PLZ пояснити високим рівнем синтезу алгоритмів!таким THT інші учасники можуть також дізнатися !....

Дякуємо за пропозицію.Я мати повний доступ до IEEE вже є інші журнали, крім обчислень, буде корисно?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back