O
oermens
Guest
Я взяв курс під назвою "Архітектурні СИНТЕЗ І ДИЗАЙН
Цифрових систем ", як частина мого ступінь магістра. Проблема в тому, що не маю досвід роботи в цій області, і в мене виникли проблеми, щоб вибрати тему для моєї літературі обстеження. Професором перелічив деякі запропонували тим, але я не знаю, де я можу Знайти журналу або конференції доповіді по цих темах:
Цитата:
Високого рівня архітектурного синтезу та компіляції методи1.
Нові підходи у високому рівні узагальнення даних потоків і потокових процесорів
2.
Нові підходи в автоматизованих космічних досліджень дизайну
3.
Новий методи прийняття рішень в області високого рівня архітектурного синтезу
4.
Вибір оптимального за Парето обчислювальна архітектура для заданого алгоритму (завдання)
5.
Архітектура синтезу реконфігуєму вбудованих обчислювальних систем
6.
Компіляція методів адаптивного і перебудовується архітектури
7.
Динамічна компіляція і середовищ виконання виконанняПлатформи для підтримки на високому рівні узагальнення та перевірки проектів8.
ПЛІС платформа для швидкого створення прототипів і перевірки проектів
9.
Тимчасовий поділ апаратних ресурсів в архітектурному синтезу цифрових систем обробки: алгоритми Новий розклад
10.
Просторовий розподіл апаратних ресурсів в архітектурному синтезу цифрових систем обробки: Роман обов'язкового алгоритмами
11.
Висока продуктивність і адаптивної перебудовується архітектури
12.
Апаратні / програмні компроміси в гібридних архітектур
13.
Апаратне прискорення за допомогою архітектури реконфігурація
Цифрових систем ", як частина мого ступінь магістра. Проблема в тому, що не маю досвід роботи в цій області, і в мене виникли проблеми, щоб вибрати тему для моєї літературі обстеження. Професором перелічив деякі запропонували тим, але я не знаю, де я можу Знайти журналу або конференції доповіді по цих темах:
Цитата:
Високого рівня архітектурного синтезу та компіляції методи1.
Нові підходи у високому рівні узагальнення даних потоків і потокових процесорів
2.
Нові підходи в автоматизованих космічних досліджень дизайну
3.
Новий методи прийняття рішень в області високого рівня архітектурного синтезу
4.
Вибір оптимального за Парето обчислювальна архітектура для заданого алгоритму (завдання)
5.
Архітектура синтезу реконфігуєму вбудованих обчислювальних систем
6.
Компіляція методів адаптивного і перебудовується архітектури
7.
Динамічна компіляція і середовищ виконання виконанняПлатформи для підтримки на високому рівні узагальнення та перевірки проектів8.
ПЛІС платформа для швидкого створення прототипів і перевірки проектів
9.
Тимчасовий поділ апаратних ресурсів в архітектурному синтезу цифрових систем обробки: алгоритми Новий розклад
10.
Просторовий розподіл апаратних ресурсів в архітектурному синтезу цифрових систем обробки: Роман обов'язкового алгоритмами
11.
Висока продуктивність і адаптивної перебудовується архітектури
12.
Апаратні / програмні компроміси в гібридних архітектур
13.
Апаратне прискорення за допомогою архітектури реконфігурація