постійного струму замикання допомогти

D

diegomaradona

Guest
Мені потрібен постійний струм 1 мА в destilled води.Два електроди падати в воду і в ході процесу малих часток анод є знижується в воду, і з-за цього опір води, знижується і поточних йде вгору.Мені потрібно до поточних перебування постійної (1 мА) та напруги повинні спуститися.Вхідна напруга 30 V. Enybody мають sulution на цю проблему??Будь ласка, допоможіть!!

спасибо

Ви можете використовувати постійний струм діод, який має дуже менше варіації вихідного струму і буде дуже корисною у вашому випадку ....Крім того, перевірити цей сайт на інше джерело постійного струму ланцюга ...
http://www.centralsemi.com/pdf/ec051semiconductora.pdf

Крім того, відвідайте цей пост .......
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=256431&highlight =

Дякуємо вам за вашу відповідь.Мені потрібно на початку процесу всі напруги я можу отримати, тому що destilled води висока ізолятор.Так що, якщо цей діод може працювати на 50 вольт, максимальна можна сказати, що максимальна вихідна напруга я можу отримати, чи буде він працювати?

поточний діод є нічим іншим, як JFET з його ворота shorted до джерела ...так ДСТС залежить від нинішнього, що ви використовуєте ...Я думаю, що падіння всієї цієї діод буде досить низькою, що ...Що таке рівень напруги, що вам буде потрібна ...Якщо ви можете визначити, що може бути, я могла б знайти рішення ....

Мені потрібно, що напруга на початку цього процесу становить близько 30 вольт.

Потім за допомогою обмежує струм діод не в тому, що велика проблема ...падіння через JFET ДСТС, що це буде дуже менше і Dont Я думаю, він буде перевищувати 20 вольт iethat 50-30 потрібно ....так що ви краще Google і знайти поточний діод на поточний, що вам потрібно ...

Ананд допомагала мені з його відповіді, але діод він зазначив, що дуже важко отримати (немає розповсюджувачів такого роду електронних участь у нашому регіоні).Ви можете знайти almoust нічого, але становище в нинішній діодів ні!?Чи може хто-небудь іншим чином на вирішення моєї проблеми?Я не в тому, що хорошого в електроніці так найкращий спосіб допомогти мені повідомлення електронної Схема рішення, і я зможу це зробити борту, але, якщо ви повідомите моєї solition за "словами" Я б, імовірно, не розуміють.

добре перегляду цієї посиланням ....
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=256431&highlight =

дане повідомлення має деякі обговорення джерела постійного струму за допомогою широко використовуваних мікросхем ...., Які будуть легко доступні ...

Якщо вам не потрібна висока точність джерело можна використовувати цю схему.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Дякуємо за вашу допомогу.

В даний час повинна бути постійно менше 0.1-0.15 мА на квадратний см анод.Так из-за цього я підрахував, що струм у воді повинно бути максимум 1 мА.

привет, будь ласка, що саме ти робиш тут?

Які рішення ви помістіть електроди і які точні електроди ви використовуєте?

Я намагаюся зробити collodial срібла,
тому електроди чистого срібла.Collodial срібних частинок повинен бути нано розміру.Нано розмір буде, якщо струму під 0.1-0.15 мА на квадратний см анод.

OK ви робите collodial срібло з електродами були чистого срібла.Отже, як ви плануєте досягти Collodial срібних нано частинок розміром

Як я вже сказав, якщо перед поточної води менше 0.1-0.15 мА на квадратний см анод частинок срібла впав у воду будуть нано розміру.Оскільки destilled вода володіє великим електричним опором, напруга на початку цього процесу повинна бути вище, ніж ви можете отримати.

зміна дистильованої води з інтервалом будуть підтримувати вода високого опору.

Якщо ви нормально з цим підходом потім обчислення коефіцієнта, при якому втрати води її опір інтервалів зміни води дозволить у новому дизайні.

Для срібла колоїдів необхідно destilled води більше нічого.

Та я знаю, ви хочете дистильованою водою, але Ви сказали, що ви хочете зберегти високий опір дистильованої води.

Am I Right?

Так що якщо я потім мої попередні посади є виходом, яка розробляє систему, яка може автоматично насоса в новому дистильовану воду замість якого опір знижується.

якщо я помиляюся,
скажіть мені точно, що ви хочете і, впевнений, що є вихід.

ура

Ні я не хочу, щоб зберегти стійкість destilled водою.Що мені потрібно те, що, коли опір води, знижується через частинок срібла "розрив" з анодом у воді, ніж напруга повинна починатися знижується,
а не нинішні!Закінчивши процес, якщо при напрузі є низькою і в цей момент з срібла анод не можуть можна скинути в wather більше.Thats все!

Borber писав:

Якщо вам не потрібна висока точність джерело можна використовувати цю схему.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back