поставити зосередженої індуктивності між двома мікрополоскових ліній в HFSS

L

lkminz

Guest
привіт там я намагаюся моделювати структуру з зосередженими індуктора в HFSS. я повинен покласти зосередженими індуктивності між двома микрополосковой лінії певної товщини. я намагалася з приєднанням їх через пластину і RLC кордону над ним, але отриманий результат не є задовільним. Я доклав HFSS структури, необхідний результат, і отриманий результат будь-яких коментарів або пропозиція була б дійсно корисно.

побудувати коробку вакуум через 2 рядки, визначити його як індуктивність. Інтеграція лінія повинна контакт 2 MS ліній. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] вікно може бути трохи вище лінії РС, а також мати контакт з лініями MS.

[Цитата = Джеймс Кук] побудувати коробку вакуум через 2 рядки, визначити його як індуктивність. Інтеграція лінія повинна контакт 2 MS ліній. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин:. [/ Колір] [/ розмір] вікно може бути трохи вище лінії РС, а також мати контакт з лініями MS [/ цитата] привіт Джеймс спасибі за відповісти. Ваші твердження 1) поле може бути трохи вище лінії MS 2) інтеграція лінія повинна контакт 2 MS ліній. є бітовими confussing. плз пояснити перша заява трохи ясніше. спасибі заздалегідь

Якщо у вас є HFSS і дизайнер доступні ви можете розглянути питання про спільний моделюванні, де ви побудуєте траси з HFSS і об'єднати їх в конструкторі з індуктором. Я хотів би поговорити з одним з додатків інженерів для деталей. З повагою

я маю як програмних, так PLS пояснити мені, як до співробітництва - імітувати [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана після 44 хвилин: [/ колір] [/ розмір] привіт Джеймс Кук я зробив конструкції відповідно до інструкції ур .. ... PLS перевірити weither я зробив все правильно чи ні .... але все-таки результат не потрібний результат

Завдяки цьому Джеймс ЦКТ дасть мені більше confidance в проектуванні структури я просто хочу знати, у вигляді і поставили вакуум поле над микрополосковой лінії так, чому існує необхідність в розробці полі аркуша зробили б роботу. коли я сказав у вікні між микрополосковой лінії я мав на увазі вікно структури між двома лініями не над ними будь-яким чином, якщо цей спосіб тоді ладно я піду разом з ним якщо і є що-небудь ще, щоб сказати мені з цього PLS скажіть мені

Вакуумні коробки з зосередженими RLC може repsent чіп конденсатор, чіп індуктивності або чіп резистор на лінії РС. Розмір вікна повинен бути розмір пакета.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back