послідовного програмування на Proteus - max232 проблеми

W

wolverine123

Guest
Гей, хлопці я намагався імітувати послідовного програмування на протей і спробував відправити характер, я додав віртуальний термінал на початку перед проходженням через max232 і я міг бачити характер нормально ... але після проходження через max232 я ніколи не отримував такого ж характеру знову ... як якщо б послали 'A' я хотів би отримати '_' після проходження через max232 .... може хто-небудь, будь ласка, допоможіть: S

Ніхто не може відповісти на ваше запитання без вашої схемою Перевірте ланцюг у два рази. Можливо тільки проблема з ланцюга Nandhu

Пам'ятайте, що Макс ефективно перевертає ваш сигнал. Ви повинні відправити його через іншу Max

Наступні рис показує текст передається штрафу але вже в наступному після проходження через max232 показує щось інше Але якщо вона стає інвертується, то я не побачите бажаний результат, коли я надаю послідовного кабелю і тестування продукції в HyperTerminal??

vterm в ISIS має бути звернена для підключення mx232 в моделюванні ... Ви вибрали Звернути RXD і TXD в vterm властивості?? Може бути, ось в чому проблема ...

Я знаю, що це дуже старий нитку, але я хочу поставити там відповіді, просто упаковують будь шукати. Клацніть правою кнопкою миші на віртуальному терміналі, редагувати властивості, перехід від нормального до інвертує.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back