послідовний порт з Proteus

D

dpechman

Guest
як мені робити, щоб все, що я по імітації Proteus віртуальний термінал бути прозорою для моєї апаратних ком порту?
свої можливості, але я просто не знаєте, як це зробити.
TKS
Данило

Вам потрібно лише розмістити compim з активного LIB

встановити його в якості TX RX
тощо і підключити CS і
т.д., як на ваш дизайн

налаштувати порт можна правою кнопкою мишки на compim щоб потім зняти червоні кнопки, щоб змінити її властивості

це легко
Після того, як ви знаєте RX TX своп (трюк для повного дуплексу)

Привіт,

Також спробуйте різні комбінації віртуальної і фізичної (реальної) COM порту швидкість.Наприклад, якщо ви хочете перевірити серійний посилання на 2400 б / з використанням віртуальної 2400b / с і фізичної 9600b /
с
При використанні Proteus імітувати реальні апаратно ви не маєте унікальну абсолютному режимі реального часу.Prouteus моделювання має власну simultion в реальному часі, яка залежить від потужності
комп'ютера і процес моделювання процесу навантаження, наприклад, Proteus 1S не є однорідним і рівним реального часу 1S так у вас є два asynshronous машин для спілкування один віртуальний і реальний різні бази рази.

Ви повинні експериментувати, щоб знайти оптимальне поєднання реальних і віртуальних швидкість.У деяких випадках неперевершеної можна очікувати PC UART FIFO переповнення або реальних апаратних UART FIFO переповнення.

Я думаю, що Proteus віртуальний COM порт прекрасно підходить для тестування асинхронних комунікацій.

Якщо ваш comunication протоколу наведіть Proteus моделювання віртуальної та реальної апаратної
зв'язку з цим він завжди буде працювати з реальним обладнанням.

Привет

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back