посилення петлі і закритих отримати петлю

E

engrvip

Guest
хотів би знати, чи що 3dB BW і УГБ в єдності зворотній конфігурації виміряні петлі отримати такі ж, як для закритої конфігурації петлі. наприклад в моїй нинішній F / B підсилювача (CFA) в єдності зворотній конфігурації я expectiong 3dB BW, щоб бути навколо 100meg але коли я роблю петлю anaysis стабільності і заходи тільки виграє петлі я отримати постійного посилення 40 дБ і 3 дБ від 120khz. Так що ж я вважаю правильним у досягненні моєї фігури BW: закриті аналізу одержати петлю або аналізу петлі отримати??

Для стійкості розгляду, петлі посилення завжди вимірюється, якого запас по фазі і отримати запас буде використаний для характеристики стійкості. Закрити петлі єдності посилення частоти, звичайно, відрізняється від 3dB пропускну здатність петлі отримати, якщо ви дійсно хочете знати їх відносин. Можливо, вам доведеться отримати її. Для неінвертуючий конфігурації зворотного зв'язку єдності, частота одиничного посилення вашого замкнутий контур apporximately одно єдності петлі частоти отримати вигоду. Якщо вони відрізняються дуже багато один від одного, то метод meausring петлі отримати, можливо, деякі проблеми ...

Замкнутий контур посилення = AOL / (1 + βAol), де Aol є розімкнутої отримати Луп посилення β = Це дві різні речі.

Привіт, бета зворотного зв'язку отримати? Бета * Aol є петлі отримати?

так 3dB BW і УГБ для закритих функція передачі петлі рівних з петлею tranf вигоди. функції??

і можна думати, що без зворотного зв'язку і замкнутим циклом є ж УГБ, 3dB BW замкнутого циклу, пов'язані із закритими отримати петлю.

так 3dB BW і УГБ для закритих функція передачі петлі рівних з петлею tranf вигоди. функції??
УГБ циклу Ку = 3 дБ замкнутий контур

відкриті петлі отримати вирішується зворотній зв'язок мережі

петлі отримати: бета * замкнутий контур підсилення: / (1 + бета *) [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 години: [/COLOR] [/size] [цитата = strennor] Привіт, Бета зворотного зв'язку отримати? Бета * Aol є петлі отримати? [/Quote] Так! β є коефіцієнта зворотного зв'язку. [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 5 хвилин: [/COLOR] [/size] [цитата = sengyee88]
так 3dB BW і УГБ для закритих передачі петлі функції рівних з петлею tranf посилення . функції??
УГБ циклу Ку = 3 дБ замкнутий контур [/quote] Я не згоден з вами в цей момент, УГБ циклу посилення = βAoωo, але 3dB замкнутий контур = (1 + βAo) ωo. Якщо це не так, будь ласка, дайте мені знати.

cloesd петлі підсилення 3 дБ BW, FCL = для (1 + АВ), яка може бути ок. до Fcl = Для. АВ, де АВ АНФ петлі підсилення для BW є для відкритого отримати петля, яка дорівнює петлі отримати BW. Отже, це доводить, 3dB BW для закритих посилення петлі = УГБ сюди петлі посилення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back