порогове напруга питання

V

vhdl00

Guest
Я біжу HSPICE моделювання Недавно виявив, що граничне напруга є різним для одного пристрою, я маю на увазі, крім тіла ефект, чи є які-небудь інші фактори впливають на граничне напруження?

Див порогового напруги залежить від чотирьох основному саме чинники.Особливо в субмікронних область:
1.Ефект кузова
2.Побудована в потенційній
3.Збори введена через дефектів виготовлення

Я точно не пам'ятаю всіх чотирьох точках.
У Кан може посилатися на CMOS.У главу 3 U знайдете цього.

Межа також може бути змінена, якщо ефекту DIBL Vds напруги різні.

Можливо, ви використовуєте BSIM3 моделі МОП-транзисторів.Є близько десятка paramenters Здійснення VTH, включаючи робочий стан MOSFET's, наприклад, VBS, VDS.КП, Ви можете послатися на BSIM3 MOSFET модель користувача удачі.

vhdl00 пише:

Я біжу HSPICE моделювання Недавно виявив, що граничне напруга є різним для одного пристрою, я маю на увазі, крім тіла ефект, чи є які-небудь інші фактори впливають на граничне напруження?

vhdl00 пише:

крім того, що пише elec_student навіть зміни температури ур V ст

WHT кожне тіло говорить за вказаною вище абсолютно правильно.
але ви не можете сказати, що два пристрої є однаковими.
тому що навіть бета значень двох транзисторах це не те ж, поки ми передбачити їх як ідеального.
СТОВ як mosfect ви не зможете отримати правильні значення двох VTH з mosfects.
Всі fators з mosfects вступить у фотографії.
а іноді і не зможуть знати деякі фактори alsoo.
СТОВ, якщо Вам потрібно ж VTH спробувати покласти THT все same.soo для Hardwork Atleast з точки різницю VTH двох mosfects буде дорівнює OK
побачення і всього найкращого.

Ви можете передати різні моделі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back