помножити змінну х 2

S

savnik

Guest
У мене є змінна, яка є байт і змінювати в діапазоні 0-255, і результат показати на екрані. Я хочу, щоб помножити змінної х 2, отже, буде змінюватися від 0-512 (тепер це слово) і, щоб показати на екрані.

leftshift, якщо є переповнення, приріст наступного байта. Результат складається з двох байтів (16 бітів), конвертувати і шоу. Тим не менш, будь ласка, опишіть це питання в деталях.

консультації mazidi книзі детально я можу дати натяки в окремих нижчих і вищих байт результату, а потім використовувати їх або результат знаходиться в акумуляторі, вказують на його адресу і генерувати ASCII для відправки безпосередньо на РК-НЕ РОБИТЬ BIG КОД не розмножуються насправді , просто отримати вхідні і використанні copmarison зробити differnet 256 циклів від 0 до 255, то в кожному циклі створення бажаного виходу на РК тобто для циклу 255 відправити РК-0, то 1, то 5, який робить 510 його легкий шлях вирішення проблеми ур

оренда описати проблему детально

Також ви можете додати вартість у два рази ... Ви можете зробити це в BCD тому немає необхідності робити це в 16-біт ...

[Цитата = Kurenai_ryu], також ви можете додати вартість у два рази ... Ви можете зробити це в BCD тому немає необхідності робити це в 16-біт ...[/ цитата] Є багато речей, які можуть б зробити, але проблема біт, тільки 8 біт доступні по одному порту або однією командою . тут цикл буде вирішувати проблеми, що після прийому вхідного з одного порту dont помножити його, просто порівняти його і перейти на відповідний цикл направити висновок на ЖК-

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back