помилка у схемі - будь ласка, допоможіть

N

newbie111

Guest
привіт друже, 2 (7 відображає сегмент) є найпоширенішим типом катода так Є щось неправильно з схеми. T1 і T2 колектори та емітери помилково скасовано, і повинні R3 і R4 бути резистор? VCC - резистор ---- ---- транзистора емітер перемикача ------ землі (колектора транзистора йде на катод 7 сегментів), коли транзистор включений, і натискання кнопки (доводить її до землі), щоб активувати 7 сегментний дисплеєм я вчуся електроніки як моє хобі. Люди вибачте, будь ласка, скажіть на милість чи мій аналіз правильно чи ні. Спасибі вам велике!

Дана схема є досконалим. Дисплеї поширений тип анода, перейшли через транзистори NPN зі своїми колекторами підключений до Vcc. PIN 2 і 4 тягнуться до Vcc через резистори 10К і коли кнопка натиснута, те ж саме отримати витяг LOW для збільшення або зменшення значення. Символ ви берете на себе, як земля насправді Vcc символ. Тільки незначна помилка я зазначив, що R1 і R2 можуть бути 330E ДО 1K замість 330K ..... Ура

Дякуємо за ваш великий відповідь. Хлопець сказав, 7 відображає сегменті є загальними Тхо типу катода ось що він сказав: Це скриншот остаточної збірки (так, я припаяні 2 прапора) Щоб побудувати цей розділ необхідно 2 330Ω, 7, 2 220Ω резисторів 10 кОм , 2 NPN транзисторів, PIC16F690, два 7-сегментний дисплей (я використав у своєму побудувати загальний катод, якщо ви використовуєте загальний анод вам доведеться змінити схеми та код небагато) і 2 кнопки. Ось посилання http://www.protung.ro/2009/09/simple-score-board-with-pic16f690-7-segment-display/ # коментарі Якщо 7 відображає сегменті є загальними катодом типу, то як ми повинні виправити свою схему? Завдяки [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана після 14 хвилин: [/ колір] [/ розмір] лише незначні помилки я зазначив, що R1 і R2 можуть бути 330E ДО 1K замість 330K

[Цитата = newbie111] Якщо 7 відображає сегменті поширений тип катода, то як ми повинні виправити свою схему? [/ Цитата] Ви не можете використовувати будь-який інший тип дисплея, що згадується в якості прошивки в ПОС служить все катоди одного і того ж . Щоб змінити режим відображення, код повинен бути похвалив їздити аноди або всі вихідні контакти по ПОС мікро повинна бути звернена на інвертор, як CD4069. [Цитата = newbie111] чому 330E для IK? Як ви цю цифру? [/ Цитата] Я не розрахували його. Я тільки що вгадали з моїм практичним досвідом. До речі автор згадав використання 2 х 330E. Thaz його. Ви можете запитати автора для кращої відповіді на питання про те, як він його створив. Ура

Спасибі вам за все, приятель. Велику допомогу!

[Цитата = newbie111] привіт приятель, 2 (7 відображає сегмент) є найпоширенішим типом катода так Є щось неправильно з схеми. T1 і T2 колектори та емітери помилково скасовано, і повинні R3 і R4 бути резистор? VCC - резистор ---- ---- транзистора емітер перемикача ------ землі (колектора транзистора йде на катод 7 сегментів), коли транзистор включений, і натискання кнопки (доводить її до землі), щоб активувати 7 сегментний дисплеєм я вчуся електроніки як моє хобі. Люди вибачте, будь ласка, скажіть на милість чи мій аналіз правильно чи ні. Велике вам спасибі! [/ Цитата] Ей ти зробив щось в електронній або ви просто скопіювати ідеї та дизайн від когось ще?

Уго, я думаю, ви маєте на увазі електроніки. Я люблю це, і дизайн досліджень людей, як процес навчання. Хіба це неправильно робити це? Ви не повинні запитати мене таке ви знаєте, яке питання і скористатися словом «КОПІЯ». ** Я не в стані зміни конструкції людей, як моя, так як я новачок .*** Це було так грубо сказати, що тому, хто готовий вчитися цього питання. Я ще раз хочу сказати спасибі всім, хто коли-небудь відповідав на мої питання в цьому форумі. З повагою, Newbie111

Не звертайте уваги на образливі коментарі з hugo00. Це прекрасно, на вільне використання опублікованих матеріалів на будівництво і вчитися. Без нього було б дуже мало людей, десь тут з великим сказати! Кит.

@ Newbie111 Не треба возитися з негативної енергії навколо. Ви робите велику роботу! Це завжди гарна практика, щоб спочатку зрозуміти, перевірені конструкції, щоб дізнатися концепції практично, а потім грати з проектних параметрів, щоб зробити щось нове .. Нічого поганого в тому, що приятель ... Є багато людей на edaboard, які будуть підтримувати вас у вашому навчальному процесі .. Все найкраще! -Hemanshu

Уго, я думаю, ви маєте на увазі електроніки. Я люблю це, і дизайн досліджень людей, як процес навчання. Хіба це неправильно робити це? Ви не повинні запитати мене таке ви знаєте, яке питання і скористатися словом «КОПІЯ». ** Я не в стані зміни конструкції людей, як моя, так як я новачок .*** Це було так грубо сказати, що тому, хто готовий вчитися цього питання. Я ще раз хочу сказати спасибі всім, хто коли-небудь відповідав на мої питання в цьому форумі. З повагою, Newbie111
Привіт Вибачте про мою негативний коментар будь ласка, мої APOLOGISE за це. З повагою, Уго

Доброго дня, Вибачте про мою негативний коментар будь ласка, мої APOLOGISE за це. З повагою, Уго
Добре hugo00 ... Я думаю, тепер ви все зробили правильно JOB ... Все найкраще і так тримати ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back