поліпшити GSM чутливість деяких каналах?

G

Guest

Guest
Під час мого дизайну телефонів GSM, можу знайти деякі канали (від 1 до 25), погана чутливість близько Rx-97dBm, але інші нормальні (-107dBm).
Що я можу зробити, щоб підвищити чутливість?

Дякуємо за допомогу.
Остання редакція доброзичлива Апр 06 2004 17:05; редактировалось 2 раз в цілому

Якщо ж канал група інших є заступником 107dBm з sensitifity,
Будь ласка, перевірте
1.отримують шляхом & трек ПХД в стеку?
2.Чи є контроль сигналу перехресної говорити?
3.tracevier & МШУ харчування
4.I / Q постійний зсув

Ви можете перевірити ідеальним прикриттям, коли ви оцінюєте Н.Ф.?
Я зустрітися ж завдання для іншої системи.

І ви можете перевірити МШУ введення S11 в Smith chart.Is це велике коло чи малі.Якщо велика, то це означає, охоплюють широкий діапазон від МФ.

Спробуйте знайти гармонійні відносини між частотами, що використовуються в вашому дизайні.Одного разу я провів тиждень знайти причину поганої кілька каналів прийому і з'ясувалося, що 9 X One LO мінус 11 х іншу LO тільки нашого 2-ПЧ ...

Берта

Так,

Перевірити TCXO вищих гармонік, то він буде в Rx впали в діапазоні freuqency.
належне розташування дуже важливо отримати гарну чутливість по всіх каналах.

Перш за все, в EGSM (Extended GSM) перші канали не 1 до 25.Такі перші канали PGSM (Primary GSM).
- EGSM каналів 975 до 1024 (925MHz до 935MHz)
- PGSM каналів з 1 по 25 кошти 935MHz на 940MHz.
Я не думаю, що це будь-якого виробника мобільних телефонів в ці дні, які розробляють лише для групи PGSM.Це відбулося більш ніж 8 років тому.
Якщо говорити про перші каналів у EGSM (925MHz до 930MHz), з мого досвіду одним з найбільш питанням, який дав мені Проведення низької чутливості поганий матч RX фільтрів ПАР і високою Н.Ф. про МШУ на те, що канали.
Якщо ви говорите про погані випромінювана Чутливість на те, що канали, все більш складні.
привіт

Дякуємо за ваші відповіді:)

Так, мій телефон є три смуги частот (GSM900, DCS1800, PCS1900). Звичайно, GSM900 працює під EGSM900.

Чутливість в проведених режим (Test порту прямо на інструменті), чутливість все хороше (880 МГц до 915MHz Тх смуги).
Але в опромінених Чутливість режиму (покласти в камеру), від 1 до 10 каналів спеціально погано (близько -95 дБ).інші все нормально.
DCS і ПК також нормальне.

РФ TRx телефону є однією мікросхеми, але ПА ланцюга.І це двома дисплеями, але в тесті, ми ліквідували їх.

Таким чином, я думаю, схема має бути жодних проблем.Проблема може бути EMI?
Але я не знаю де вона знаходиться.

Спасибо за ваше люб'язне обговорити.З повагою

Так сталося, що я вважав, становить близько випромінювана чутливості.
Одна з причин випромінюваної desense може бути цифровий шум, який йде на передній кінець шляху через антену.Є багато факторів, які можуть зробити цю проблему, дивлячись з цифровим шумом від РК-дисплея і закінчити з антеною поведінка деяких ліній, які здійснюють цифрових сигналів.
Чому це відбулося на перших каналах GSM 900?Оскільки це є найближчим каналах з гармоніками цифрових сигналів (зазвичай 10MHz до 200MHz).DCS1800 і PCS1900 є стороні від цих частотах.
привіт

Я згоден vfone 'S ідеєю.

Я не зустрічав таке ж питання.ЖК Макс цифрового джерела шуму, ви можете додати BEAD знизити EMI.

Ура

Дякуємо за vfone.Але як знайти гармонік або цифрового шуму, який шляхів підвищення випромінюваної densense для цих перших каналів GSM900?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back