поляризованих хвиль?

F

Firewind

Guest
Чи може хто-то будь ласка, поясніть мені, що означає слово "поляризовані" Хвиля кошти?Це тому, що вона має максимальну і долиною?Зараз я читаю книгу і фотонні вони згадали хвилі, що розповсюджується через хвилевід, як "поляризованих" хвилею .....

EMC також за хвилею, коли вони сказали "ортогонального" вони говорять про електричним полем час perpenticular магнітного поля?

Спасибі,

Nowy superzoom został zrecenzowany i… cóż, wygląda na to, że jednak marketing górą. Nie oznacz to, że SX30 jest kiepski. To solidny aparat cyfrowy, wyposażony w wiele przydatnych funkcji, z niezłym systemem stabilizacji etc. Problem w tym, że nie da … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576361,Kiedy-specyfikacja-wyglda-lepiej-ni-rzeczywisto.-Ultrasuperzoom-Canon-35x-SX30.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Всі Хвиля Е. складаються Е і Н вектори на площині, перпендикулярної напрямку розповсюдження, Е і Н ортогональні одного боку на іншу.
Оскільки Я завжди 90 ° E далеко, ми можемо зосередити нашу увагу на Тільки.
Що стосується горизонтів, E можна вважати будь-який початковий кут, і, коли Е. поширювати цей кут може залишається незмінною (лінійна поляризація) або може обертатися (кругова поляризація).
Як вільний простір може допускати одночасного розповсюдження всіх поляризації і всі кути, коли ви намагаєтеся перетворити розповсюдження вільного простору в електричний сигнал (або навпаки), допускається одна і тільки одна поляризація.
Два "ортогонального" поляризація (вертикальна або горизонтальна RHCP LHCP) є репрезентативними для великої кількості енергії EM.
Ось чому будь-який антени працювати тільки з однією поляризацією.
Деякі компоненти можуть бути використані для передачі (прийому) і поляризації (ОМТ), але при радіаційному порту є унікальним, навпаки, провідні, порти двох окремо.

Дуже інтуїтивним графічним програмним забезпеченням ви поясните краще за мене.Into Agilent сайту шукайте "PTutor" або "Поляризація Tutor"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back