позицій робота

U

ujwol palanchoke

Guest
нове в цьому проекті (роботи).Потрібна допомога у визначенні положення мобільного робота.

Чи є мати одного рішення ????????

визначення позиції в реальному часі ...

Визначення postiion робот буде легким, використовуючи техніку координація системи картографування
Використання матриць двійкових даних для визначення позиції від робота.
Виберіть частину пам'яті ПЗУ то карта пам'яті зі шляху Робот повинен рухатися.

Я поставив це питання до і ось відповідь
H ** P: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=179960&highlight =

Існують численні avaiolable інформації в мережі.Просто приклад:
"Режисер Sonar зондування для мобільного робота" Навігація "
http://cml.mit.edu/ ~ jleonard/pubs/ldw_kluwer1992.pdf

Я вирішив цю проблему, використовуючи компас precisious модуля, так що завжди є одна абсолютна дані, а потім просто знайти Північна стіна і все набагато easyer ....
У поєднанні з Sonar або деякі gp202, або використання крокових двигунів, координації або позиції більше не є проблемою.

zememerack ви можете дати більше пояснень, будь ласка?

Ну, а коли ваш робот збирається зробити матрицю карти, це краще для нього, якщо він є принаймні один абсолютний параметр.Тому перше, що потрібно зробити це знайти, наприклад Northest точці території.З Sonar або GP202 він може meassure кут північної стіни на південь-північ осі.Якщо у вас є кут, ви можете векторізовать вашої картки, і робот може зробити прогноз ", де на стінах (прогноз 90 ° між двома Вальс) повинно бути", і тому він може зробити corections з даних, отриманих від інших датчиків.Карта тепер легко побудувати, причина північно стіні осі "X" і, наприклад, стіни Захід осі "Y" (Звичайно, Ви можете вибрати інші сайти).Де ваш робот йде, він може дізнатися, де вона, просто meassuring відстані від стіни.Обертовий можна corected від даних, отриманих з Compas.Уфф, я думаю, їм зроблено, якщо я забув щось писати

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back