подвоювач частоти

G

Guest

Guest
Хто може завантажувати декілька статей про подвоювач частоти, або кілька порад для проектування подвоювач?
------- 10 МГц 20 МГц.

Спробуйте фазового автопідстроювання частоти мультиплікаторів ..
Приклад: NE564
http://www.oselectronics.com/downloads/NE564.pdf
З повагою,
ІАнП

Привіт ліберальних

Спробуйте цей підхід: Ваш канал 10 МГц сигнал 4-діода випрямляча.Вихідний сигнал буде мати в два рази частіше, ніж вхід (а також більш високих частотах).Вихідний сигнал повинен бути bandpassfiltered і посилюється.

До побачення

Цитата:

Привіт ліберальнихСпробуйте цей підхід: Ваш канал 10 МГц сигнал 4-діода випрямляча.
Вихідний сигнал буде мати в два рази частіше, ніж вхід (а також більш високих частотах).
Вихідний сигнал повинен бути bandpassfiltered і посилюється.До побачення

Я думаю, не bandpassfilter має яких-небудь проблем відьма ємнісний зв'язком, тобто Dont турбувати себе можливі компоненти DC.

Bye [/] цитатою
Я розумію, it.Isn 'т виході випрямляча постійного струму? [/] Цитатою

Відповідь у цьому самі.Нічия проти часу напруги з нефільтрованого повного випрямляч хвилі на лист паперу.Це DC, AC, або обидва?

Привіт,

будь-які нелінійні ланцюга (наприклад, C-підсилювального каскаду класу) з резонансною контур, настроєний на бажану гармонійних буде працювати: нелінійність породжує гармоніки та контуру вибирає один кращого.Це дозволило оптимізувати схему (робоча точка ampifier класу C) з метою оптимізації ефективності потрібного гармоніки.
Особлива схема дуже ефективна для дублер (або іншого парного порядку множення) є натискання натисніть конфігурації.Вона не створює непарні гармоніки, так що це дуже легко відфільтрувати подвійний частотної складової.Шукайте "Push-натиснути"
З повагою

Z

Привіт,

Ви можете використовувати upconversion змішувач подвоювач частоти.Вхід 2 тієї ж частоти сигналу.
Один маленький сигнал, а інший великий сигнал.

Ви можете шукати Гілберт Змішувач папери або навчання Разаві РФ підручника.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back